Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Prima ofertă oficială trimisă de Barcelona pentru Lewandowski. Suma oferită lui Bayern

Prima ofertă oficială trimisă de Barcelona pentru Lewandowski. Suma oferită lui Bayern

FC Barcelona

Comentarii

Barcelona a trimis o ofertă oficială către Bayern Munchen pentru transferul lui Robert Lewandowski (34 de ani). Atacantul e dorit de Xavi, iar "Lewa" a anunţat că îşi doreşte să plece din Bavaria după opt ani.

Presa din străinătate a aflat prima ofertă concretă, oficială, făcută de Barcelona pentru transferul lui Robert Lewandowski, atacant care vrea să plece de la Bayern în vară după opt ani.

Prima ofertă oficială trimisă de Barcelona pentru Lewandowski. Suma oferită lui Bayern

Barcelona are mare nevoie de un atacant şi un fotbalist care să fie imaginea proiectului lui Xavi şi Joan Laporta, astfel că Robert Lewandowski a fost convins să semneze. "Lewa" şi Barcelona au o înţelegere, iar acum catalanii trebuie s-o convingă pe Bayen să accepte transferul, cu Lewandowski care mai are un an de contract.

Potrivit jurnalistului Florian Plattenberg, Barcelona a trimis o primă ofertă oficială, concretă, către Bayern. Catalanii sunt gata să ofere 32 de milioane de euro pentru "Lewa", plus alte cinci sub formă de bonusuri. Până în acest moment, şefii lui Bayern nu au răspuns ofertei primite din Catalonia.

În tot acest timp, Robert Lewandowski a vorbit de două ori cu Xavi, iar antrenorul i-a explicat acestuia proiectul său şi faptul că Barcelona are nevoie de un număr 9 veritabil aşa cum este el, conform sursei citate.

Barcelona îi oferă un contract pe doi ani şi opţiune de prelungire pe încă unul lui Robert Lewandowski, ofertă căreia polonezul i-a spus deja "da".

Afla mai multe despre: barcelonabayernofertalewandowski 

viewscnt
Articole similare