Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Prima postare a lui Lionel Messi după ce s-a despărţit oficial de Barcelona! ”Mi-ar fi plăcut să plec într-un alt mod!” Ce a scris pe Instagram starul argentinian

Prima postare a lui Lionel Messi după ce s-a despărţit oficial de Barcelona! ”Mi-ar fi plăcut să plec într-un alt mod!”  Ce a scris pe Instagram starul argentinian

Lionel Messi

Comentarii

Lionel Messi s-a despărţit oficial de Barcelona, iar din sezonul viitor nu va mai evolua în tricoul grupării blaugrana.

Lionel Messi a susţinut, duminică, o conferinţă de presă, pe Camp Nou ,în care a vorbit cu lacrimi în ochi, despre despărţirea dintre el şi Barcelona. De asemenea, el a răspuns întrebărilor jurnaliştilor şi a recunoscut că PSG ar putea să fie o potenţială viitoare destinaţie pentru el. 

La câteva ore, Leo Messi a postat şi un mesaj pe contul personal de Instagram, în care le-a mulţumit fanilor şi colegilor de la echipă. 

”Mi-ar fi plăcut să plec într-un alt mod!”

”Mi-ar fi plăcut să plec într-un alt mod deşi presupun că o despărţire nu poate fi niciodată ceva plăcut...Mi-ar fi plăcut să continui aici, am făcut totul cu acest obiectiv şi la final nu s-a putut. 

Am doar cuvinte de mulţumire pentru toţi cei care m-au însoţit în aceşti ani la club. Şi pentru suporterii noştri, care mi-au oferit toată afecţiunea şi cărora am încercat să le întorc acest lucru dăruind totul pentru acest tricou. Plec, însă nu este un adio, ci un rămas bun. Visca Barcelona”, a fost mesajul lui Messi pe Instagram.

 

Adio, Barcelona, bine te-am găsit PSG! Messi, aşteptat la Paris

Duminică, 8 august, Messi a susţinut o conferinţă de presă de adio la FC Barcelona, în care, de altfel a şi recunoscut că există o posibilitate să semneze cu PSG. Se pare că lucrurile sunt mai avansate decât a lăsat de înţeles starul argentinian. Potrivit L'Equipe şi jurnalistului italian Fabizio Romano, Messi e aşteptat la vizita medicală, duminică seara sau luni dimineaţă, la Paris.

Messi va îmbrăca tricoul lui PSG în următorii doi ani, până în 2023, cu opţiune de prelungire pe încă unul. Va avea un salariu de 35 de milioane de euro pe sezon şi va încasa un bonus la semnătură, de 25 de milioane de euro. Potrivit presei internaţionale, PSG va organiza, luni, o conferinţă de presă de prezentare a lui Messi.

La PSG, Messi va fi din nou coleg cu Neymar, cu care a împărţit vestiarul şi la Barcelona. Ramos, Navas, Di Maria sau Paredes sunt alţi jucători pe care Messi îi cunoaşte, din lotul Parisului.

Parisul a închiriat Turnul Eiffel pentru prezentarea oficială a lui Leo Messi. Acest lucru s-a mai întâmplat o singură dată, în august 2017, la prezentarea brazilianului Neymar, cel mai scump fotbalist din istorie. 

Afla mai multe despre: messi-barcelona psg 

viewscnt
Articole similare