Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Prima reacţie a Anamariei Prodan, după ce a fost implicată într-un accident rutier. ”M-am dus după el, am chemat poliţia!”

Prima reacţie a Anamariei Prodan, după ce a fost implicată într-un accident rutier. ”M-am dus după el, am chemat poliţia!”

Diverse

Comentarii

Impresara Anamaria Prodan a fost implicată într-un accident rutier în Bucureşti.

Totul s-a petrecut în zona Dorobanţi, chiar în timp ce agentul de jucători se afla în maşină. Ea nu se afla la volan, ci pe bancheta din spate, în timp ce îşi aştepta şoferul. 

Anamaria Prodan se afla în Maybach-ul care era staţionat şi era în aşteptarea şoferului. Chiar în acel moment, un biciclist a zgâriat maşina şi a plecat de la faţa locului, deoarece credea că nu se află nimeni în maşină. 

”M-am dus după el, am chemat poliţia!”

”M-a lovit un biciclist şi mi-a zgâriat bara, apoi a plecat. Eram cu maşina pe loc, nu a ştiut că-i cineva înauntru. Aşteptam pe cineva să-mi aducă ceva. M-am dus după el, am chemat poliţia care a venit şi a făcut constatarea”, a spus Anamaria Prodan, conform Playsport.

Gigi Becali, reacţie dură după ce Anamaria Prodan a sugerat că patronul FCSB ar fi fost îndrăgostit de ea

”Anamaria are o simpatie aparte şi ştie să se bage sub pielea oamenilor. Pe urmă, strică tot. Eu o simpatizam. Călca la mine o femeie la palat? I-am zis lui Reghe să nu mai vină, mai râdeam cu ea. După a zis că mă uitam la ea, că ce fizic are, Doamne fereşte! Am simpatizat-o, dar eu iubesc numai femei care sunt cu Hristos, călugăriţe, fraţi, călugări. Nu pot să iubesc orice femeie”, a spus Gigi Becali la Pro X.

Afla mai multe despre: anamapria prodan-accident-rutier 

viewscnt
Articole similare