Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Prima reacţie a lui Adi Popa după ce a semnat cu Steaua: "La 7-8 ani am venit prima dată pe stadion. Revin în locurile unde am copilărit"

Prima reacţie a lui Adi Popa după ce a semnat cu Steaua: "La 7-8 ani am venit prima dată pe stadion. Revin în locurile unde am copilărit"

Steaua

Comentarii

Adi Popa (33 de ani) a semnat cu Steaua şi a oferit prima reacţie după mutare într-un interviu acordat celor de la Steaua TV. "Motoreta" a spus că ţine cu Steaua de la 7-8 ani şi că se bucură că revine în locurile unde a copilărit.

Prima reacţie a lui Adi Popa după ce a semnat cu Steaua: "La 7-8 ani am venit prima dată pe stadion. Revin în locurile unde am copilărit"

Miercuri, 22 septembrie, Steaua a dat o adevărată lovitură de imagine. L-a convins pe Adi Popa să semneze. Fostul jucător de la FCSB va juca din nou în Ghencea, după ce clubul lui Gigi Becali şi cel al Armatei s-au despărţit în urma unui conflict după o decizie a instanţelor judecătoreşti, conform căreia echipa patronată de Becali a folosit ilegal marca Steaua Bucureşti din 2003 până în 2014.

Popa a spus că vrea să se retragă din Ghencea, de la Steaua, dar şi că pe termen scurt vrea să-şi intre cât mai repede în ritm şi să ajute echipa.

"În jurul vârstei de 7-8 ani am venit prima oară pe stadion şi îmi aduc aminte de vechiul stadion. Un pas important pentru mine, revin în locurile unde am copilărit, în locurile unde am cunoscut cele mai mari satisfacţii din carieră 0100 pe acest stadion.

(n.r. - Te gândeşti să îţi închei cariera cu o promovare cu Steaua?) Nu mă gândesc, ăsta este obiectivul meu personal, pe lângă cel impus în contract. Pe termen scurt să fiu sănătos în primul rând. Să prind ritmul de meci cât  mai repede pentru că eu nu am jucat niciun minut din luna mai când am avut ultima etapă la Clinceni.



Chiar dacă m-am antrenat de la 1 iulie cu ei, meciul este meci şi nu am jucat nici meciuri de pregătire, nici oficiale. Când se trage prima linie să fim în primele 6, iar din iarnă încolop să atacăm 1-4"
, a spus Adi Popa, pentru Steaua TV.

Adi Popa a semnat cu Steaua şi revine în Ghencea

Adi Popa a jucat pentru echipa lui Gigi Becali, FCSB, între 2012 şi 2017, apoi între 2019 şi 2020. Alături de formaţia patronată de Becali, Adi Popa a trei titluri de campion, două Cupe ale României şi Supercupe a României. Cel poreclit "Motoreta" a jucat în grupele Europa League şi în primăvara competiţiei cu FCSB. Popa a jucat alături de FCSB şi în grupele Ligii Campionilor.

Fanul Stelei de mic copil, Adi Popa mergea la meciuri, când era copil, în Peluza Sud a roş-albaştrilor. În vară, fotbalistul a dezvăluit că şi-ar dori să se retragă din fotbal din Ghencea. "Eu mi-aş dori să mă retrag pe Ghencea. Acolo am cunoscut cele mai frumoase amintiri legate de fotbal şi acolo mi-aş dori să mă şi retrag. Este un vis!", a transmis Adi Popa, în vară.

  • 500.000 de euro este cota de piaţă a lui Adi Popa în prezent, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com

Afla mai multe despre: adi popasteauareactieoficialtransfer 

viewscnt
Articole similare