You are here:

Prima reacţie a lui Bîrligea după ce a semnat cu FCSB: "Am avut oferte şi din Rusia, dar vreau să mă pregătesc pentru meciurile mari din Europa"

Prima reacţie a lui Bîrligea după ce a semnat cu FCSB: "Am avut oferte şi din Rusia, dar vreau să mă pregătesc pentru meciurile mari din Europa"

FCSB

Comentarii

Gigi Becali l-a cumpărat pe Daniel Bîrligea, de la CFR Cluj, cu 2 milioane de euro. În plus, patronul FCSB-ului le-a lăsat ardelenilor şi un procent de 20% dintr-un viitor transfer al fotbalistului.

"Sunt foarte fericit că sunt aici. Am fost foarte bine primit, iar acum sunt pregătit pentru luptă. Sincer, de la ora 03:00 până la 10:00 cred că am avut 70 de apeluri. La un moment dat, i-am spus agentului să rezolve el că eu vreau să mă odihnesc. Ai nevoie de încredere ca să faci rezultate. Am primit încredere şi vreau să răsplătesc cu fapte. Aveam apeluri peste apeluri, dar eram fericit că voi face un pas în faţă.

Tot ce a ieşit în presă e adevărat, au fost şi ofertele din Rusia. Ne pregătim pentru meciurile mari din Europa. Eu am decis tot, cum a zis şi domnul Becali. Agentul e cu partea birocratică. Deciziile eu le iau. Dacă nu voiam să vin aici, nu veneam. Am avut câteva mesaje, dar nu m-au influenţat. Vreau să marchez cât pot de mult. Mă ajută mai mult un stil combinativ, ai mai multe şanse" , a spus Daniel Bîrligea.

Adus de CFR Cluj, în ianuarie 2022, din Italia, de la Teramo, Daniel Bîrligea s-a impus rapid în lotul ardelenilor, iar acum era om de bază în ofensiva lui Dan Petrescu. Fotbalistul crescut la juniorii lui Palermo a marcat patru goluri şi a oferit trei pase decisive în cele 11 meciuri jucate în toate competiţiile în actualul sezon pentru CFR Cluj.

Atacantul în vârstă de 24 de ani a bifat două selecţii pentru naţionala României şi are un titlu de campion cucerit alături de CFR Cluj în Superliga, în 2022.

  • 1,6 milioane de euro valorează Daniel Bîrligea, conform site-ului de specialitate transfermarkt.com

Afla mai multe despre: fcsb 

viewscnt
Articole similare