Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Prima reacţie a lui Cătălin Chirilă, după o nouă medalie cucerită la Europenele de la Munchen: "Pe la jumătatea cursei, doar atât mi-am dorit"

Prima reacţie a lui Cătălin Chirilă, după o nouă medalie cucerită la Europenele de la Munchen: "Pe la jumătatea cursei, doar atât mi-am dorit"

Sporturi

Comentarii

Cătălin Chirilă a câştigat medalia de bronz în proba de canoe simplu pe 500 de metri, duminică, la Campionatele Europene de kaiac-canoe de la Munchen.

"Nu aş putea spune că sunt foarte mulţumit. Pe la jumătatea cursei, mi-am dorit să câştig măcar bronzul, am simţit că toţi adversarii sunt acolo. Mi-am dorit măcar medalia de bronz. Doar faptul că Victor Mihalachi a renunţat la sport m-a făcut să renunţ la dublu, să mă axez pe simplu.

Mi-am propus să nu mai pierd timpul în alte ambarcaţiuni şi să mă duc pe drumul meu. Nu sunt un tip foarte tehnic, dar odată cu trecerea timpului rezultatele au apărut. Trebuie să mă perfecţionez, sigur că adversarii mă vor studia, vor încerca să mă întreacă. Eu îmi doresc să merg tot mai tare şi să nu-i las să mă întreacă.

Nu voi avea timp de odihnă, voi pleca la Oklahoma, la Supercupă, voi merge la proba de 350 de metri, o probă ciudată, nouă. Mă bucur că nu va mai fi presiune, va fi una de relaxare, de cunoaştere, va fi distracţie", a declarat Chirilă la TVR1.

Cătălin Chirilă, în vârstă de 24 de ani, a obţinut medalia de aur la canoe simplu 1000 de metri şi bronzul la 500 de metri, la Campionatele Europene de kaiac-canoe de la Munchen.

Afla mai multe despre: munchen 

viewscnt
Articole similare