You are here:

Prima reacţie a lui Claudiu Niculescu după ce a semnat cu Dinamo: "Acesta era visul meu"

Prima reacţie a lui Claudiu Niculescu după ce a semnat cu Dinamo: "Acesta era visul meu"

Dinamo București

Comentarii

Claudiu Niculescu s-a declarat fericit că a semnat cu Dinamo şi a dezvăluit că este nerăbdător să înceapă acest nou capitol din cariera sa de antrenor, unul pe care îl aşteaptă de şapte ani.

"După atâta pribegie, normal că sunt bucuros că m-am întors la clubul meu de suflet. Într-un fel, după atâtea tatonari, important e ce ce facem de acum încolo. De mâine intru în pâine. O să cunosc băieţii şi de mâine încep treaba. Am stat de vorbă, am pus la punct detaliile contractului. A fost agitaţie mare astăzi, de asta a durat atât de mult, timpul este scurt, marţi jucăm în Cupa României, trebuie să facem programul pe toată săptămâna.

De şapte ani de când m-am apucat de această meserie, am spus că visul meu este sa antrenez Dinamo. S-a îndeplinit, sper să fie de bun augur, îmi doresc să fac aceleaşi performanţă ca şi antrenor la fel cum am reuşit ca jucător", a declarat Claudiu Niculescu.

Claudiu Niculescu a ajuns, duminică seară, la un acord cu finanţatorul clubului Dinamo, Ionuţ Negoiţă, şi este noul antrenor al grupării din Şoseaua Ştefan cel Mare.

În vârstă de 42 de ani, Claudiu Niculescu a semnat un contract valabil până în 2020 cu Dinamo şi îl înlocuieşte astfel pe Florin Bratu. Prezentarea oficială va avea loc luni dimineaţă, la stadionul Dinamo, la ora 10:30.

De-a lungul carierei sale, Claudiu Niculescu a mai antrenat echipele U Cluj, FC Bihor, Dămila Măciuca, CSM Râmnicu Vâlcea, CS Mioveni şi FC Voluntari.

Afla mai multe despre: niculescureactiedinamo 

viewscnt
Articole similare