Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Prima reacţie a lui Cristiano Ronaldo după ce a fost eliminat de la Cupa Mondială. Ce spune despre viitorul său

Prima reacţie a lui Cristiano Ronaldo după ce a fost eliminat de la Cupa Mondială. Ce spune despre viitorul său

Cupa Mondială

Comentarii

Cristiano Ronaldo este de părere că Portugalia merita mai mult în meciul cu Uruguay, pierdut de lusitani cu 2-1. Starul portughez a evitat să vorbească despre viitorul său.

Cupa Mondială continuă fără Leo Messi şi Cristiano Ronaldo. Ultimul a fost eliminat după ce Uruguay s-a impus cu 2-1. Ronaldo a ţinut să-şi felicite adversarii, dar spune că el şi colegii săi au jucat bine şi ar fi meritat un rezultat mai bun:

”Trebuie să felicităm Uruguayul pentru că este naţionala care s-a calificat în sferturi. Cred că am jucat bine şi meritam mai mult, dar în fotbal câştigă cine înscrie mai multe goluri, iar ei au marcat două, deci merită felicitări. Plecăm cu capul sus. Ca şi căpitan al Portugaliei, ştiu cât am muncit şi trebuie să fim mândri de echipe”, a declarat Cristiano Ronaldo.

Întrebat despre retragerea sa de la naţională, starul lui Real Madrid a evitat să vorbească despre viitorul său: ”Nu este momentul acum să vorbim despre viitorul jucătorilor, antrenorilor... Această naţională va rămâne una dintre cele mai bune din lume, cu jucători de calitate, cu mulţi tineri, cu un grup unit... Sunt încrezător şi fericit pentru această echipă, întotdeauna vom lupta cu toate forţele”, a mai spus Ronaldo.

Afla mai multe despre: cristiano ronaldoportugaliauruguaycampionatul mondial 

viewscnt
Articole similare