Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Prima reacţie a lui Drăguşin după debutul la Sampdoria + Ce notă a primit în presa din Italia

Prima reacţie a lui Drăguşin după debutul la Sampdoria + Ce notă a primit în presa din Italia

Serie A

Comentarii

A venit ziua mult aşteptată de Radu Drăguşin. Tânărul internaţional român a debutat în tricoul Sampdoriei, iar echipa sa a câştigat în Serie A, scor 2-1, împotriva echipei Spezia.

Radu Drăguşin a debutat in tricoul Sampdoria şi a fost foarte fericit de victoria echipei sale in Serie A. 

„O partidă foarte importantă, era foarte important să câştigăm cele trei puncte şi am făcut-o. O victorie care ne-a redat entuziamul pierdut, ne ajută să mergem înainte şi să privim viitorul. Să spunem că sunt obişnuit cu aceste debuturi neaşteptate, dar peste toate e un meci bun şi sunt fericit că echipa a dat totul, cum s-a văzut.

Sampdoria pentru mine reprezintă o oportunitate de a creşte, de a prinde cât mai multe minute, de asta am nevoie eu, e foarte important. Sunt aici şi pentru a da o mână de ajutor echipei, vrem să ajungem cât mai sus în clasament şi să facem un campionat bun”, a spus Radu Drăguşin, la finalul partidei, pentru canalul de YouTube al Sampdoriei.

Ce nota a primit în presa din Italia

Pentru meciul în care a evoluat aproximativ 75 de minute, Drăguşin a fost notat cu 6,5 de către site-ul Italy24News. Comparativ cu restul coechipierilor, punctajul lui Drăguşin este unul de mijloc. 

Cel mai bun jucător a fost Antonio Candreva, cu 7.5.

Pentru Drăguşin a fost prima partidă la Sampdoria, deşi a semnat in vară contractul oficial. În urma acestui rezultat, echipa lui Radu Drăguşin a urcat pe locul 13, cu nouă puncte, după nouă etape disputate până acum în Serie A.

Afla mai multe despre: radu dragusinserie asampdoria 

viewscnt
Articole similare