Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Prima reacţie a lui Eduard Novak după ce l-a omis pe Robert Glinţă şi a provocat încă un scandal: "Robert să ştie ce trebuie să ştie" | EXCLUSIV

Prima reacţie a lui Eduard Novak după ce l-a omis pe Robert Glinţă şi a provocat încă un scandal: "Robert să ştie ce trebuie să ştie" | EXCLUSIV

Sporturi

Comentarii

Ministrul Sportului, Eduard Novak, a oferit o primă reacţie, după ce l-a omis în discursul său pe Robert Glinţă, la revenirea de la Campionatul Mondial de nataţie de la Budapesta.

  • La Campionatul Mondial de la Budapesta, Popovici a obţinut aurul mondial la 100 m liber şi 200 m liber. Glinţă a concurat la Budapesta în probele de 100 m spate – locul 8 şi 50 m spate – locul cinci.

Eduard Novak, despre Robert Glinţă

Omul momentului, la revenirea în România a sportivilor David Popovici şi Robert Glinţă, a fost campionul mondial. Cei doi au fost întâmpinaţi de oficialii români, iar Eduard Novak a avut doar cuvinte de laudă doar pentru David Popovici. Pe aeroportul din Otopeni, ministrul Sportului l-a omis pe Glinţă, care nu a părut afectat de moment. 

La câteva săptămâni distanţă, Eduard Novak a recunoscut că a greşit, dar a dezvăluit că a ţinut legătura cu Robert Glinţă, cât timp David Popovici savura momentul gloriei. 

"Recunosc. Sunt şi eu om, am vrut să vorbesc din inimă. Să ştiţi că am fost alătumereu de Robert. I-am trimis mesaje în acea perioadă in care ţara a auzit numai de numele de Popovici şi am fost mereu aproape. Am postat când toată lumea vorbea despre Popovici şi cred că şi mama lui Robert va înţelege şi e important ca Robert să ştie ce trebuie să ştie", a declarat Eduard Novak pentru Orange Sport. 

Ministrul a vorbit şi despre pasiunea lui David Popovici pentru ciclism: "Abia aştept să îl antrenez puţin, dacă promite că mă antrenează şi el pe mine în bazin", a mai spus Novak. 

Chiar dacă Glinţă nu şi-a expus public nemulţumirea, mama sportivului a pus piciorul în prag. 

"La atât de multe materii au picat examenul oficialii MTS în episodul acestei primiri la aeroport încât pur şi simplu mă dezic de ei! Nu mă reprezintă! Ei nu sunt România şi poporul român! Dumnealui, acest ministru obscur şi total nepregătit (profesional, uman, diplomatic şi mediatic), nu merită decât ocolit - cum ocoleşti chestia aia care stă în drum şi te-ar putea accidenta sau murdări. Nici energia, nici timpul şi nici vorbele mele nu merită irosite pentru a-i comenta prestaţia neroadă etalată cu acest prilej", a spus mama lui Robert Glinţă, Irina Angelica, în răspunsul oferit pe Facebook.

Afla mai multe despre: eduard novakrobert glintadavid popovici 

viewscnt
Articole similare