Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Prima reacţie a lui Florin Talpan, după ce a câştigat procesul cu Gigi Becali: ”Mai mult nu pot spune, restul va fi scris în istorie”

Prima reacţie a lui Florin Talpan, după ce a câştigat procesul cu Gigi Becali: ”Mai mult nu pot spune, restul va fi scris în istorie”

Superliga

Comentarii

Florin Talpan i-a mai dat o lovitură lui Gigi Becali, după ce juristul Clubului Sportiv al Armatei a câştigat procesul în care îi cerea daune patronului de la FCSB pentru calomnie. Judecătorii i-au dat dreptate lui Talpan, iar Becali e bun de plată.

Curtea de Apel a decis că Becali trebuie să-i plătească daune în valoare de 30.000 de euro lui Florin Talpan, după ce finanţatorul lui FCSB l-a jignit, în repetate rânduri, la mai multe emisiuni TV.

"Sunt un adept al justiţiei, conştient fiind că fără justiţie nu există libertate. Fără libertate nu există exprimare, iar fără dialog nu există conciliere. Dar de aici şi până la a-i distruge cariera unui ofiţer de justiţie al Armatei Române doar pentru că acesta şi-a făcut datoria până la capăt pentru statul român, pentru miile de suporteri stelişti şi chiar pentru istoria CSA Steaua este cale lungă.

Sunt mulţumit că există justiţie în Romania, că există judecători care pot da sentinţe corecte. Mai mult nu vă pot spune, restul va fi scris în istorie", a spus Talpan pentru Ziare.com.

Afla mai multe despre: talpanfcsbsteauabecalicsa steaua 

viewscnt
Articole similare