Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Prima reacţie a lui Gică Popescu, după ce s-a dezvăluit că FCSB-ul ar vrea să joace la Ovidiu. Ce spune preşedintele Viitorului despre o posibilă împărţire a stadionului

Prima reacţie a lui Gică Popescu, după ce s-a dezvăluit că FCSB-ul ar vrea să joace la Ovidiu. Ce spune preşedintele Viitorului despre o posibilă împărţire a stadionului

FCSB

Comentarii

FCSB-ul este în continuare în căutarea unui nou stadion pentru sfârşitul campionatului. Arena Naţională va intra în custodia UEFA în anticiparea partidelor de la Euro, aşa că, după partida din sezonul regulat cu CFR, ”roş-albaştrii” vor fi nevoiţi să găsească un nou stadion unde să îşi dispute meciurile.

Căutarea unui nou stadion pentru FCSB ar fi aproape de sfârşit. O nouă variantă pentru sfârşitul sezonului a apărut pentru trupa lui Becali. După ce alte opţiuini ale ”roş-albaştrilor”, precum Giurgiu, Piteşti sau chiar terenul nou de la Arcul de Triumf, au picat, latifundiarul s-a reorientat către stadionul din Ovidiu, unde joacă Viitorul. Varianta aceasta a apărut după ce formaţia bucureşteană a analizat starea gazonului de pe mai multe arene.

Oficialii FCSB-ului ar urma să ajungă la o decizie în zilele acestea, iar apoi ar demara procesele necesare pentru a securiza dreptul de a juca pe arena aleasă. Însă, conducătorii ”roş-albaştrilor” nu ar fi luat încă legătura cu Viitorul pentru a închiria terenul, în ciuda faptului că preşedintele formaţiei constănţene a dezvăluit că clubul său ar fi dispus să împartă facilităţiile cu FCSB.

”Momentan nu am fost contactaţi de cei de la FCSB, dar dacă ne vor contacta să joace la Ovidiu, atunci la noi sunt bine-veniţi”, a dezvăluit Gică Popescu, conform ProSport.

 

 

Afla mai multe despre: fscbliga 1gigi becali 

viewscnt
Articole similare