You are here:

Prima reacţie a lui Gigi Becali despre debutul lui Mamut la FCSB. De ce a fost schimbat la pauză atacantul croat: "Pe cuvânt, aşa a fost"

Prima reacţie a lui Gigi Becali despre debutul lui Mamut la FCSB. De ce a fost schimbat la pauză atacantul croat: "Pe cuvânt, aşa a fost"

FCSB

Comentarii

Adus săptămâna trecută, de la Universitatea Craiova, Ivan Mamut a debutat pentru FCSB în meciul cu Gaz Metan Mediaş, însă a fost înlocuit la pauză cu Ianis Stoica. Imediat după partida câştigată de roş-albaştri, Gigi Becali a explicat motivele schimbării atacantului croat.

"Chiar sunt mulţumit de Mamut, nu de asta a fost schimbat la pauză. Pe cuvânt, chiar sunt mulţumit de el. Vreau un atacant care să facă exact ce a făcut el în acest meci.

Când a venit mingea la el, nu a pierdut-o. A ţinut de ea, a dat cu capul, a pasat, el e atacantul pe care-l doresc eu. Dar nu e bine pregătit, nu e în jocul echipei, mai are nevoie de pregătire. El e un jucător care se poate bate acolo, poţi centra pe el, e un jucător care îmi place, e atacantul pe care îl doresc.

Eu vreau de la un atacant ca atunci când primeşte mingea să nu sară din el la doi metri. Doar atât vreau, n-am pretenţii mari, nici nu mă interesează să dea goluri" , a spus Gigi Becali la Pro X.

FCSB - Gaz Metan 2-1

FCSB a învins-o, duminică, pe Arena Naţională, cu scorul de 2-1 (1-1), pe Gaz Metan Mediaş, în etapa a IV-a a Ligii I.

Au marcat: Florin Tănase '12 (p), Octavian Popescu '79 / Matricardi '24.

Au evoluat următoarele echipe:

  • FCSB: Vlad - Haruţ (V. Creţu '46), Al. Creţu, Vinicius, S. Şerban - Moruţan (Olaru '46), Ov. Popescu, Fl. Tănase - Cordea, Mamut (I. Stoica '46, Oaidă '90+2), Fl. Coman (Oct. Popescu '72). Antrenor Dinu Todoran;
  • Gaz Metan: Vâlceanu - Romeo, Matricardi, I. Filip, Velisar - Gabriel De Moura (Yuri '46), Iancu - Grădinaru (Sarr '84), R. Deaconu (Ciocan '78), Chamed (Izata '67) - Irobiso. Mihai Teja

După acest rezultat, FCSB a urcat pe locul 4, cu opt puncte, iar Gaz Metan Mediaş ocupă locul 11, cu patru puncte.

Lider este CFR Cluj, cu 12 puncte, echipă urmată de Rapid şi de FC Botoşani, ambele cu câte 10 puncte.

Afla mai multe despre: fcsbsteauabecali 

viewscnt
Articole similare