Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Prima reacţie a lui Gigi Becali după accidentul în care a fost implicată maşina sa: "A fost şi ploaia asta. Nu vreau să i se facă omului vreun dosar penal"

Prima reacţie a lui Gigi Becali după accidentul în care a fost implicată maşina sa: "A fost şi ploaia asta. Nu vreau să i se facă omului vreun dosar penal"

FCSB

Comentarii

Gigi Becali (63 de ani) a reacţionat după accidentul în care a fost implicată maşina sa. Patronul FCSB a spus că nu a păţit nimic în urma coliziunii şi că speră ca şoferul celelalt să nu se aleagă cu dosar penal. Automobilul omului de afaceri din Pipera era condus de Ionuţ Luţu.

Prima reacţie a lui Gigi Becali după accidentul în care a fost implicată maşina sa

Maşina lui Gigi Becali a fost implicată într-un accident rutier, luni dimineaţă, în zona Aviatorilor, în timp ce omul de afaceri încerca să ajungă la palatul său din Aleea Alexandru. Patronul FCSB a oferit prima reacţie după coliziunea dintre cele două maşini şi a spus că e bine.

„Sunt bine, sănătos. Luţu se afla la volan. Eu nu am nicio pretenţie de la şoferul celălalt. Poliţia a venit destul de repede. Omul era speriat, nu ştiu dacă era băut că nu m-am dus eu la ei. Poliţia i-a luat şi s-a dus să le ia probe. La mine în maşină Luţu se afla la volan. Eu nu vreau ca omului să i se întâmple vreun dosar penal. A fost şi ploaia asta. Eu am plecat apoi acasă. O să îl sun pe Luţu să văd ce au făcut”, a spus Gigi Becali, conform ProSport.

ALERTĂ | Maşina în care se afla Gigi Becali, implicată într-un accident rutier. Care sunt primele informaţii

Una dintre maşinile pe care Gigi Becali le deţine a fost implicată într-un accident rutirer, luni dimineaţa, pe Bulevardul Aviatorilor, din Bucureşti.

Potrivit g4media.ro, patronul FCSB se afla pe locul din dreapta şi, din fericire, nu au existat victime. Sursa citată susţine că şoferul vinovat a ieşit pozitiv la testul cu aparatul etilotest.

Afla mai multe despre: gigi becaliaccidentreactiemasina 

viewscnt
Articole similare