You are here:

Prima reacţie a lui Gigi Becali după înfrângerea FCSB-ului cu Clinceni: "Nu mă aşteptam şi nu-mi cade prea bine"

Prima reacţie a lui Gigi Becali după înfrângerea FCSB-ului cu Clinceni: "Nu mă aşteptam şi nu-mi cade prea bine"

FCSB

Comentarii

FCSB a pierdut surprinzător meciul de pe propriul teren, scor 0-1, cu Academica Clinceni, iar acum poate pierde primul loc în Liga I. Cu o victorie în meciul de astăzi cu FC Botoşani, CFR Cluj va prelua conducerea în clasament, cu un avans de două puncte faţă de roş-albaştri.

"Nu mă aşteptam să pierdem cu Clinceni şi e clar că nu îmi convine că am mâncat bataie de la Adi Popa, Rusescu, Pîrvulescu şi cine mai este pe la ei. Dar nu o să mă apuc acum să fac analiza cu voi în presă.

Astfel de înfrângeri nu îmi cad bine. Nu am mâncat bataie de la vreo forţă a campionatului şi nu e bine să pierdem cu astfel de echipe" , a spus Gigi Becali pentru prosport.ro.

FCSB - Academica Clinceni 0-1

FCSB, lider în Liga I, a fost învinsă, duminică, pe teren propriu, cu scorul de 1-0 (0-0), de Academica Clinceni, într-un meci din etapa a XXII-a. Ilfovenii sunt pe locul cinci în clasament.

Golul a fost marcat de Jutric, în minutul 60.

FCSB: A. Vlad – Ov. Popescu (Oaidă ’72), Haruţ (Cristea ’46), Miron, Radunovic – Olaru, Simion (Periabnu ’46), Moruţan – Oct. Popescu, Fl. Tănase, Coman (Vukusic ’46). Antrenor: Anton Petrea

Academica Clinceni: Vâlceanu – Pashov, Patriche (Jutric ’59), Gardoş, Pîrvulescu – Ad. Popa, Moulin (Dumitriu ’46), Ventura, Cordea (Andronic ’81) – Chunchukov, Longher (Rusescu ‘6, Cebotaru ‘81). Antrenor: Ilie Poenaru

Afla mai multe despre: fcsbsteaua 

viewscnt
Articole similare