Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Prima reacţie a lui Ianis Hagi după marea victorie din amicalul cu Real Madrid! ”A fost incredibil!” Ce a spus Steven Gerrard

Prima reacţie a lui Ianis Hagi după marea victorie din amicalul cu Real Madrid! ”A fost incredibil!” Ce a spus Steven Gerrard

Stranieri

Comentarii

Rangers s-a impus cu scorul de 2-1 în amicalul cu Real Madrid. Rodrygo a deschis scorul pentru madrileni, dar scoţienii au întors după pauză prin Sakala şi Itten.

Ianis Hagi a fost titular şi a evoluat timp de 60 de minute împotriva Realului. Internaţionalul român putea marca în prima repriză, dar şutul său din lovitură liberă a fost respins de portarul Lunin. Românul a fost printre cei mai activi jucători ai echipei sale. 

După acest meci, Ianis Hagi a oferit şi o primă reacţie pe contul său de Instagram. 

”A fost un mod fantastic de a termina perioada de pregătire!”

”A fost un mod fantastic de a termina perioada de pregătire cu Rangers. Au fost meciuri dificile, dar au fost foarte multe lucruri pozitive în fiecare zi. Ne-am simţit excelent cu fanii reveniţi pe Ibrox. Ne vedem peste o săptămână. Să înceapă campionatul!”, a reacţionat Ianis Hagi pe contul său de Instagram.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Ianis Hagi (@ianishagi)

În perioada de pregătire, Rangers s-a impus acasa contra lui Real Madrid, a remizat cu Arsenal, scor 2-2 şi a obţinut un alt rezultat de egalitate contra lui Brighton, scor 0-0. Gerrard a fost mulţumit şi a adus cuvinte de laudă la adresa jucătorilor săi. 

”Am meritat victoria cu Real Madrid, am fost excelenţi în tot weekendul. Fiecare jucător, de-a lungul celor 90 de minute, a fost senzaţional şi mi-a dat mult de gândit în ceea ce priveşte alegerea echipei de start pentru partida de săptămâna viitoare. Asta mi-am dorit. Acum trebuie să ne recuperăm şi să ne pregătim, iar de miercuri este important ca toată lumea să se concentreze pe meciul cu Livingston.

Am avut o posesie care îmi place foarte mult, am avut viteza şi agresivitate. Am arătat o unitate de grup şi sunt foarte fericit”, a declarat Steven Gerrard după meci, citat de scotsman.com.

Mijlocaşul român a avut un sezon fantastic în Scoţia, unde a câştigat titlul cu Rangers, la 20 de puncte distanţă de rivala istorică Celtic. De asemenea, el a fost desemnat cel mai bun pasator din campionatul scoţian, cu 12 assist-uri. Cariera lui Ianis Hagi s-a schimbat de când a ajuns în insulă. Hagi JR. a ajuns prima dată în Scoţia sub formă de împrumut, dar evoluţiile sale i-au determinat pe cei de la Rangers să achite clubului Genk 3,5 milioane de euro în schimbul său.

Afla mai multe despre: ianis hagi-rangers-scoţia-real madrid 

viewscnt
Articole similare