Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Prima reacţie a lui Ionuţ Lupescu după decizia Curţii de Apel: "Candidez orice ar fi"

Prima reacţie a lui Ionuţ Lupescu după decizia Curţii de Apel: "Candidez orice ar fi"

Fotbal intern

Comentarii

Decizia de astăzi a Curţii de Apel Bucureşti nu-i poate pune probleme lui Ionuţ Lupescu în cursa pentru postul de preşedinte al FRF. Fostul internaţional a postat un mesaj pe pagina personală de Facebook în care îşi asigură susţinătorii că va fi prezent la alegerile din luna aprilie.

Curtea de Apel Bucureşti a admis astăzi solicitarea Federaţiei Române de Fotbal de a obliga Ministerul Tineretului şi Sportului să valideze modificările aduse statutului FRF în cadrul Adunării Generale din 27 mai 2017 (VEZI DETALII AICI). Deşi s-a zvonit că această decizie îl poate afecta şi pe Ionuţ Lupescu, fostul internaţional a trimis asigurări că va candida la preşedinţia FRF.

"Referitor la decizia instanţei de astăzi, faţă de contestaţia FRF la dispoziţiile MTS, oricare va fi decizia, aceasta nu este definitivă, dacă MTS va face recurs. În orice situaţie, există soluţii. Îi asigur pe toti membrii afiliaţi şi publicul larg că voi candida pentru preşedinţia FRF, în ciuda încercărilor procedurale ale Federaţiei de a mă împiedica să fiu pe buletinele de vot, pe 18 aprilie.

Actuala conducere a FRF şi-ar dori să câştige la masa verde, nu pe teren. Este singurul mod în care poate câştiga alegerile, lucru care nu se va întâmpla. Competiţia se va disputa pe teren şi eu voi fi acolo" , a fost mesajul postat de Ionuţ Lupescu.

Afla mai multe despre: lupescualegerifrfionut lupescu 

viewscnt
Articole similare