You are here:

Prima reacţie a lui Julen Lopetegui după ce a fost demis de la Real Madrid, după doar 14 meciuri

Prima reacţie a lui Julen Lopetegui după ce a fost demis de la Real Madrid, după doar 14 meciuri
Comentarii

Julen Lopetegui, demis luni seară din funcţia de antrenor al echipei Real Madrid, a mulţumit clubului pentru oportunitatea pe care a avut-o, prin intermediul unui scurt comunicat.

"În urma deciziei luate de conducerea lui Real Madrid, vrea să mulţumesc clubului pentru oportunitatea pe care mi-a dat-o. De asemenea, vrea să le mulţumesc jucătorilor pentru efortul şi munca lor, la fel şi tuturor celorlalţi angajaţi ai clubului, pentru tratamentul bun pe care mi l-au acordat în această perioadă. Şi, desigur, fanii au recunoştinţa mea pentru susţinere. Toate cele bune pentru restul sezonului", a transmis tehnicianul spaniol.

Lopetegui, în vârstă de 52 de ani, a preluat-o pe Real Madrid în vară, alegând să plece de pe banca tehnică a echipei naţionale a Spaniei. Lopetegui a lăsat-o pe Real Madrid pe locul 9 în La Liga după zece etape. Înfrângerea la scor din El Clasico, 1-5 cu Barcelona, l-a costat postul pe antrenorul spaniol.

De-a lungul carierei, el a mai antrenat Rayo Vallecano, Real Madrid B, FC Porto, precum şi naţionalele U19, U20 şi U21 ale Spaniei.

Conform anunţului clubului madrilen, interimatul va fi asigurat de Santiago Solari, antrenor la echipa a doua şi care a evoluat la Real în perioada 2002 - 2005.

Afla mai multe despre: real madridlopeteguireactie 

viewscnt
Articole similare