Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Prima reacţie a lui Ludovic Orban după scandalul izbucnit cu biletele de la Austria - Macedonia: ”Mi se pare normal să fie respectată 'Generaţia de Aur'”

Prima reacţie a lui Ludovic Orban după scandalul izbucnit cu biletele de la Austria - Macedonia: ”Mi se pare normal să fie respectată 'Generaţia de Aur'”

EURO 2020

Comentarii

Ludovic Orban a oferit o primă reacţie după ce a izbucnit scandalul provocat de locurile pe care le-au primit cei din Generaţia de Aur, la meciul dintre Austria şi Macedonia.

Partida dintre Austria şi Macedonia, prima organizată vreodată de România la un Campionat European, a oferit un peisaj scandalos. Mai multe legende ale fotbalului românesc, printre care Gică Hagi şi Gică Popescu, au primit bilete la tribuna a 2-a, în timp ce în zona VIP au stat câţiva politicieni importanţi.

Într-o primă reacţie despre acest scandal, Ludovic Orban spune că n-a ştiut vreun detaliu despre aşezarea pe stadion şi el n-a făcut decât să onoreze invitaţia primită de la Primăria Capitalei.

Prima reacţie a lui Ludovic Orban după ce Gică Hagi şi Gică Popescu au fost trimişi la tribuna a 2-a

Preşedintele Camerei Deputaţilor spune că regretă situaţia creată şi susţine că merită mai mult respect toţi cei care au contribuit la performanţele sportului românesc. Ludovic Orban spune că nu i s-a adus la cunoştinţă despre locurile pe care le-au primit membrii 'Generaţiei de Aur':

”Eu am fost invitat de primarul general şi am stat pe locul care mi s-a acordat, nu am hotărât eu distribuţia locurilor la tribună. Mi se pare normal să fie respectată 'Generaţia de Aur', orice om care a contribuit la dezvoltarea fotbalului românesc să beneficieze de respect.

Eu, de altfel, am şi lucrat cu Gică Popescu care fost consilierul onorific şi am apreciat enorm de mult colaborarea cu Gică Popescu, pentru că a fost implicat alături de mine, de ministrul Tineretului şi Sportului, în realizarea obiectivelor Stadionul Steaua şi Stadionul Arcul de Triumf”, a spus Ludovic Orban.

Cum au ajuns biletele la Primăria Bucureşti

Ludovic Orban susţine că a asistat la partida Austria - Macedonia (scor 3-1) după ce a primit o invitaţie de la Primăria Capitalei. Luni, Gică Popescu a explicat modul în care UEFA a împărţit invitaţiile în România:

"În protocolul cu UEFA, s-a acordat o cotă-parte de 700 de bilete Primăriei. Atât! Ulterior, aceste 700 de bilete au fost împărţite, jumătate-jumătate, între Primărie şi Guvern. Şi am cumpărat pentru prieteni din cota Guvernului, toate erau la tribuna a II-a”, a explicat Gică Popescu, cel care a preferat să-şi plătească singur biletele.

Ulterior, într-o postare pe contul său de Facebook, Gică Popescu a afirmat că cei de la FRF au decis modul în care au fost distribuite biletele pentru membrii ”Generaţiei de Aur”.

Afla mai multe despre: ludovic orban 

viewscnt
Articole similare