Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Prima reacţie a lui MM Stoica după ce Dică s-a întors la FCSB: ”Altfel, nu venea!”

Prima reacţie a lui MM Stoica după ce Dică s-a întors la FCSB: ”Altfel, nu venea!”

FCSB

Comentarii

Managerul general de la FCSB, MM Stoica, a oferit o primă reacţie după ce Dică s-a întors la echipa lui Gigi Becali.

Gigi Becali (64 de ani), patronul FCSB, a anunţat că Nicolae Dică este noul antrenor al echipei după plecarea lui Toni Petrea. În cadrul unei conferinţe de presă, Gigi Becali a anunţat că Nicolae Dică va fi noul antrenor al echipei. Omul de afaceri a anunţat ce condiţie i-a pus "Nic" înainte de a accepta oferta şi a anunţat că e liber să schimbe sistemul şi să-i schimbe poziţia în teren lui Octavian Popescu.

Nicolae Dică va prelua pe FCSB şi are de gând să schimbe sistemul de joc, dar şi poziţia din teren a lui Octavian Popescu. Gigi Becali a recunoscut că i-a impus lui "Nic" să promoveze jucătorii tineri din lot, dar i-a promis libertate în turul campionatului.

La puţin timp după ce Becali a făcut anunţul, MM Stoica a oferit o primă reacţie pe reţelele de socializare. Oficialul echipei a părut încântat de faptul că fostul intrenaţional se va ocupa din nou de echipă. 

”S-a întors cu cifre bune ca jucător, trebuia s-o facă şi ca antrenor. Altfel, nu venea”, a scris MM Stoica, pe Facebook.

Ce a putut să îi spună Tănase lui Becali după ce a aflat că Dică este noul antrenor al FCSB-ului

”Am vorbit cu Tănase şi i-am zis că vine Dică. M-a întrebat: "Păi, şi nu vă mai băgaţi?". Nu mă mai bag deloc, el face tot 15 meciuri. Discutăm după aia dacă merge echipa. Omul nu vrea niciun ban, nu vrea salariu. 

Tănase a zis: 'Eu nu cred. Chiar dacă vă dă el salariu 500.000, nu îl lăsaţi'. Cum să te superi pe Tănase când face glumele astea? Dar îl voi lăsa pe Dică”, a spus Gigi Becali.

Afla mai multe despre: fcsb-mm stoica-dică-becali 

viewscnt
Articole similare