Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Prima reacţie a lui Ovidiu Haţegan după ce a suferit un infarct: ”Acum mă simt bine, totul este în regulă!”

Prima reacţie a lui Ovidiu Haţegan după ce a suferit un infarct: ”Acum mă simt bine, totul este în regulă!”

Fotbal

Comentarii

Arbitrul FIFA Ovidiu Haţegan ar fi suferit un infarct şi a fost operat, duminică, la Timişoara, pentru implantarea unui stent.

Centralul de 41 de ani se afla acasă, la Arad, când a simţit dureri puternice în zona pieptului după un antrenament. El a mers la camera de gardă la un spital local, unde medicii au stabilit că arbitrul a suferit un infarct.

Ovidiu Haţegan a fost transferat de urgenţă la un spital din Timişoara, unde a fost operat şi i s-a montat un stent. Aribtrul se simte bine după operaţie, dar va rămâne internat pentru monitorizare.

După intervenţia chirurgicală, arbitrul internaţional a oferit şi o primă reacţie pentru site-ul oficial FRF. El a dezvăluit că se simte bine şi că în acest moment are nevoie de linişte. Haţegan a cerut să îi fie respectată intimitatea.

 ”Acum mă simt bine, totul este în regulă!”

”Acum mă simt bine, totul este în regulă, sunt în continuare sub supraveghere medicală. Doresc să mulţumesc staff-ului medical care m-a îngrijit şi tuturor celor care mi-au transmis mesaje şi gândurile lor bune. În momentele acestea am nevoie de linişte, aşa că am rugămintea să îmi fie respectată intimitatea”, a spus Ovidiu Haţegan, pentru site-ul oficial FRF

Haţegan a revenit recent din Arabia Saudită, unde a condus câteva meciuri. Cel mai bine cotat arbitru român, cu 295 de meciuri în Liga I şi numeroase partide conduse la nivel internaţional, mai ales în Liga Campionilor, face parte din categoria Elite, cea mai înaltă a UEFA, şi se numără printre centralii care pot fi selecţionaţi pentru a arbitra la Cupa Mondială din Qatar. 

Afla mai multe despre: haţegan-românia-frf 

viewscnt
Articole similare