You are here:

Prima reacţie a lui Sumudică după ce s-a anunţat că are oferte de milioane de euro! "Sunt gata să mă întorc!" Ce a spus antrenorul care l-a refuzat pe Becali

Prima reacţie a lui Sumudică după ce s-a anunţat că are oferte de milioane de euro! "Sunt gata să mă întorc!" Ce a spus antrenorul care l-a refuzat pe Becali

Fotbal

Comentarii

Marius Şumudică nu a dorit să accepte oferta lui Gigi Becali de a semna cu FCSB.

În presă s-a scris că Şumudică are mai multe oferte pe bani mulţi. Una dintre ele ar fi din Arabia Saudită de la Al Feiha, in valoare de 1,5 milioane de euro pe sezon. O altă ofertă ar fi venit de la Kayserispor, club care l-ar dori înapoi, şi care i-ar oferi 1 milion de euro pe sezon. 

Vineri, Şumudică a transmis un mesaj în care anunţă că e gata să se întoarcă în Turcia, după ce nu a dorit să bată palma cu Becali. 

"Bună seara, vreau să îi salut pe toţi fanii din Turcia, pe toţi fanii mei. Ştiu ca sunt plăcut de mulţi oameni, dar sunt şi urât de multi. Acesta este carcacterul meu, mă lupt mereu pentru clubul meu. 

Despre Kayseri, este prima echipă care m-a adus în Turcia. Este echipa din inima mea, nu uitaţi asta vreodată. Vreau să spun ceva pentru fanii lui Kayseri. Acum îl respect pe antrenorul lor deoarece are contract cu ei, lucreazî acolo. Sunt un antrenor liber, am câteva oferte, am refuzat unele oferte, chiar şi ieri am refuzat Steaua Bucureşti, una dintre cele mai bune echipe din România, din cauza ca mintea mea este la Turcia. 

Cand vreun club, dar în special Kayseri, are nevoie de antrenor, sunt gata să mă întorc. Ei mi-au dat sanşa să merg în Turcia şi să arăt cine este Şumudică. Nu uitaţi, Şumudică este Şumudică. E nebun, dar e nebun pentru fotbal şi nebun să se lupte cu toţi pentru clubul lui.

Fani din Turcia: vă iubesc, sunteţi în inima mea! Mereu când vin în Turcia să lucrez, ofer 100% pentru clubul meu. Toate cele bune", a spus Marius Şumudică pentru sport.ro. 

Afla mai multe despre: şumudică 

viewscnt
Articole similare