Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Prima reacţie din partea oficialilor Rapidului după transferul lui Bamgboye. Când poate debuta mijlocaşul nigerian

Prima reacţie din partea oficialilor Rapidului după transferul lui Bamgboye. Când poate debuta mijlocaşul nigerian

Rapid

Comentarii

Preşedintele clubului Rapid, Daniel Niculae, a vorbit despre mijlocaşul nigerian Funsho Bamgboye, singurul jucător transferat de giuleşteni în această pauză competiţională.

"Îmi doresc foarte mult ca Funsho să se integreze foarte repede. El va fi ajutat de toţi pentru că va avea alături un vestiar foarte puternic. Poate sâmbătă va şi debuta la Rapid", a afirmat preşedintele.

Niculae susţine că Rapid va continua să transfere doar jucători de valoare care pot aduce un plus echipei.

"În pauza de iarnă sunt destul de puţine mişcări pe piaţa transferurilor. Nu am adus însă doar de dragul de a aduce jucători. Am adus şi vom aduce doar fotbalişti care să se impună în echipă şi care să aducă plus valoare", a explicat Daniel Niculae.

Rapid l-a transferat, marţi, pe mijlocaşul nigerian Funsho Bamgboye, de la echipa maghiară MOL Fehervar, fotbalistul semnând un contract valabil până în 2024 cu opţiune de prelungire pe încă un an.

Bamgboye este primul transfer realizat de gruparea giuleşteană în această iarnă, conducerea declarând în mai multe rânduri că va legitima maximum doi jucători pentru partea a doua a sezonului.

Afla mai multe despre: rapid 

viewscnt
Articole similare