Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Prima reacţie din staff-ul Argentinei după ce fanii PSG-ului l-au huiduit pe Messi: "Devine alt jucător când vine la naţională"

Prima reacţie din staff-ul Argentinei după ce fanii PSG-ului l-au huiduit pe Messi: "Devine alt jucător când vine la naţională"

Lionel Messi

Comentarii

Roberto Ayala, unul dintre antrenorii secunzi ai naţionalei Argentinei, a declarat că nu-şi face griji pentru Lionel Messi, care a fost criticat şi fluierat de suporterii lui Paris Saint-Germain la meciul de duminică împotriva lui Bordeaux (3-0), scrie presa internaţională.

Venit în vară de la FC Barcelona, starul argentinian are un sezon foarte complicat la PSG, pentru care a înscris doar două goluri în 18 partide de campionat. Mai mult, vicecampioana Franţei a fost eliminată săptămâna trecută de Real Madrid în optimile de finală ale Ligii Campionilor. Această situaţie a stârnit mânia fanilor, care i-au fluierat pe jucători, inclusiv pe Messi, în timpul întâlnirii cu Bordeaux.

Roberto Ayala, fost fundaş al naţionalei Argentinei, acum membru al staff-ului tehnic al acesteia, a afirmat pentru Radio La Red că Messi se simte bine când este chemat la echipa naţională, iar problemele întâmpinate la PSG nu îl vor afecta pe starul argentinian.

Messi "devine altul când vine la echipa naţională", a spus Ayala. "Cred că aici se relaxează. S-a creat un grup foarte frumos. Ei se bucură. Antrenamentele se desfăşoară aşa cum ne dorim. Este uşor fiindcă ei ne uşurează sarcina. Nimeni nu este prost dispus. Întotdeauna ei doresc să fie aici", a adăugat el.

"Pentru mulţi, el este idolul şi este aparte. Vrea să fie tratat ca unul dintre ceilalţi. (...) Eu îl văd ca pe un lider, nu doar pe teren, ci şi cu mici gesturi pe care le vezi. Asta înseamnă foarte mult pentru noi", a mai spus Ayala.

Messi, care a câştigat de şapte ori Balonul de Aur, a fost convocat la naţională pentru meciurile cu Venezuela (25 martie) şi Ecuador (29 martie) din preliminariile Cupei Mondiale 2022, competiţie pentru care Argentina este deja calificată.

Potrivit presei din Spania, Messi vrea să revină la FC Barcelona, singura echipă de club la care a jucat înainte de a semna cu PSG.

Afla mai multe despre: argentinamessi 

viewscnt
Articole similare