Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Prima reacţie oficială de la Dinamo după ce Nistor a fost vândut la Craiova. Prunea: ”Este un capitol închis pentru noi”

Prima reacţie oficială de la Dinamo după ce Nistor a fost vândut la Craiova. Prunea: ”Este un capitol închis pentru noi”

Superliga

Comentarii

Florin Prunea a evitat să vorbească prea mult despre transferul lui Dan Nistor la Dinamo, dar spune că banii obţinuţi în schimbul acestei afaceri vor fi folosiţi pentru achitarea unor restanţe.

Dan Nistor s-a transferat până la urmă la Craiova, contra sumei de 270.000 de euro. Florin Prunea a evitat să comenteze transferul, pe motiv că lucrurile sunt deja clare şi Dinamo trebuie să se concentreze pe viitor. Pe de altă parte, spune că banii încasaţi în urma acestui transfer vor fi folosiţi pentru achitarea unei părţi din restanţele pe care clubul le are către jucători.

”Cred că este un capitol închis pentru noi. Trebuie să-i mulţumim lui Nistor pentru ceea ce a făcut cât a fost la Dinamo, un jucător admirabil, dar din acest moment trebuie să ne concentrăm pe ceea ce avem de făcut noi. (Merita totuşi mai mulţi bani?) Nu mai contează, repet, este un capitol închis. Trebuie să ne concentrăm strict pe băieţii pe care îi avem acum. O parte dintre băieţi o să vină mai târziu, după amiază, mâine. Ne interesează jucătorii noştri.

(Ce faceţi cu banii primiţi pe Nisto?) În primul rând, cred că trebuie să-şi primească drepturile financiare băieţii, o parte din ele, că nu o să ajungă pentru toate datoriile. Important şi bineînţeles, datoriile care sunt presante. Urmează turneul. Nu sunt foarte mulţi bani.

(Aveţi vreo veste pentru ei? Că ei nu ştiu când îşi iau salariile) Ei trebuie să-şi primească foarte repede salariile, pentru că aşa e normal. Să plece şi ei liniştiţi în pregătire, să poată să se concentreze numai la latura sportivă. Dar aşteptăm şi noi un semnal din partea cealaltă”
, a declarat Florin Prunea.

Dan Nistor, transferat de Craiova pentru doar 270.000 de euro

Cel mai bun jucător de la Dinamo a fost vândut pentru o sumă incredibil de mică. Ionuţ Negoiţă a fost de acord cu propunerea Craiovei, care a oferit 270.000 de euro. Asta deşi Dan Nistor este unul dintre cei mai buni jucători din campionat, cu 10 assist-uri şi 3 goluri în 15 meciuri.

Zilele trecute, Florin Prunea susţinea că suma de 300.000 de euro pentru Dan Nistor ar fi penibilă, însă preşedintele lui Dinamo n-a avut de ales şi s-a conformat deciziei luate de patronul clubului. De altfel, situaţia financiară a lui Dinamo este delicată şi oficialii clubului au emoţii pentru obţinerea licenţei.

Afla mai multe despre: florin prunea 

viewscnt
Articole similare