Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Prima uriaşă pe care o au promisă jucătorii Macedoniei de Nord. Cât vor încasa dacă o vor elimina pe Portugalia lui Ronaldo

Prima uriaşă pe care o au promisă jucătorii Macedoniei de Nord. Cât vor încasa dacă o vor elimina pe Portugalia lui Ronaldo

Cupa Mondială

Comentarii

Premierul Macedoniei de Nord le-a promis jucătorilor din selecţionata de fotbal a ţării sale o primă în valoare de 500.000 de euro în cazul în care vor reuşi să se califice la Cupa Mondială de la finalul acestui an.

Macedonia de Nord a şocat lumea fotbalului, reuşind să elimine Italia din cursa pentru CM 2022, graţie victoriei cu 1-0 din deplasarea de la Palermo.

Portugalia a supravieţuit confruntării din semifinale cu Turcia, pe care a învins-o cu 3-1 pe stadionul Dragao din Porto, după ce oaspeţii au ratat un penalty cu cinci minute înainte de final, la scorul de 2-1 pentru lusitani.

Macedonia de Nord, care a avut prima sa apariţie la un turneu major, anul trecut, la EURO 2020, după despărţirea de Iugoslavia, în urmă cu trei decenii, va încerca acum să repete performanţa din partida cu Italia şi să producă o nouă surpriză în finala barajului de calificare, astăzi, în deplasarea din Portugalia.

Premierul macedonean Dimitar Kovacevski, care anul trecut a mers la Vatican pentru a-l ruga pe Papa Francisc să se roage pentru echipa sa, a urcat duminică în avionul selecţionatei pentru a le ura succes jucătorilor înainte ca aceştia să zboare spre Portugalia, promiţându-le totodată că îi va recompensa cu 500.000 de euro în caz de victorie.

Afla mai multe despre: ronaldo 

viewscnt
Articole similare