Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Primele cuvinte ale Elenei Rybakina după ce a scris istorie şi s-a impus la Wimbledon: ”Eşti o inspiraţie pentru toată lumea. E o plăcere să joc împotriva ta!”

Primele cuvinte ale Elenei Rybakina după ce a scris istorie şi s-a impus la Wimbledon: ”Eşti o inspiraţie pentru toată lumea. E o plăcere să joc împotriva ta!”

Tenis

Comentarii

La 23 de ani, Elena Rybakina, din Kazahstan, a câştigat turneul de la Wimbledon, după ce a trecut de tunisianca Ons Jabeur, scor 3-6, 6-2, 6-2.

Rybakina s-a impus după un meci de o oră şi 47 de minute. Locul 23 mondial, Rybakina a mai câştigat doar două turnee, în 2019 la Bucureşti şi în 2020 la Hobart.

Ons Jabeur, locul 2 mondial, era prima sportivă africană prezentă în finală de Grand Slam. În semifinale, Elena Rybakina a eliminat-o pe Simona Halep.

Cele două sportive care au jucat finala de la Wimbledon, Elena Rîbakina şi Ons Jabeur, au fost extrem de emoţionante la ceremonia de premiere făcută de ducesa de Cambridge.

La finalul partidei, Rybakina a părut foarte fericită şi le-a mulţumit fanilor. Ea a avut doar cuvinte de laudă la adresa adversarei sale din finală. 

”Mulţumesc publicului. Ons, eşti o inspiraţie pentru toată lumea. E o plăcere să joc împotriva ta. Nu am cuvinte să spun ce fericită sunt. Cei mai importanţi sunt părinţii mei, nu sunt aici, dar sora mea e cu mine”, a spus Rîbakina.

Ce a spus Ons Jabeur

”Felicitări, Elena, ai meritat, dar sper ca data viitoare să câştig eu. Sunt tristă, dar aşa e în tenis, e doar o învingătoare, încerc să inspir mai multe fete din ţara mea”, a spus Jabeur.

 

Afla mai multe despre: elenei rybakina -ons jabeur-wimbledon 

viewscnt
Articole similare