Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Primele cuvinte ale lui Laurenţiu Reghecampf după ce a plecat de la Universitatea Craiova! Motivul pentru care a decis să nu mai continue în Bănie: ”Mă refer la componenţa lotului!” EXCLUSIV

Primele cuvinte ale lui Laurenţiu Reghecampf după ce a plecat de la Universitatea Craiova! Motivul pentru care a decis să nu mai continue în Bănie: ”Mă refer la componenţa lotului!” EXCLUSIV

Fotbal intern

Comentarii

Clubul Universitatea Craiova a anunţat, duminică seară, că a încheiat colaborarea cu tehnicianul Laurenţiu Reghecampf.

Reghecampf se afla la conducerea tehnică a echipei din Craiova din iulie 2021, iar antrenorul nu a reuşit să obţină niciun trofeu cu echipa din Bănie.

Laurenţiu Reghecampf a fost adus pe banca Universităţii Craiova în primele luni ale sezonului de abia încheiat, în urma înfrângerii oltenilor cu Laci (Albania), din prima manşă a celui de al doilea tur preliminar din Conference League.

După ce clubul a făcut anunţul oficial, Laurenţiu Reghecampf a vorbit în exclusivitate pentru Orange Sport. El spune că a decis să plece de la echipă după ce a discutat cu patronul Mihai Rotaru. ”Reghe” susţine că ar fi avut nevoie de un lot mult mai numeros pentru a obţine rezultate mai bune. 

 ”Mă refer la componenţa lotului!”

”Vreau să le mulţumesc jucătorilor în primul rând, ei sunt cei mai importanţi, conducătorilor, fanilor, tuturor oamenilor care au fost lângă noi în această perioadă.  Pentru mine a fost o experienţă destul de intensă, nu cred că mai contează ce s-a întâmplat în aceste săptămâni şi cum au derulat negocierile.

Vă daţi seama că atunci când poţi câştiga un trofeu şi nu îl câştigi, întotdeauna vor exista discuţii. Acum, dacă mă întrebaţi pe mine, vă daţi seama că o să fiu subiectiv. Ceea ce vă spun acum le-am spus şi conducătorilor la o şedinţă pe care am avut-o astăzi cu ei. Am discutat de ce s-a întâmplat în sezonul acesta, ce performanţe am avut, cum s-au derulat toate evenimentele la care am luat parte cu toţii.

Nu este numai antrenorul într-o echipă de fotbal, într-adevăr antrenorul e cel care plăteşte sau, de multe ori, anumiţi jucători. E un minus pentru noi că nu am putut câştiga Cupa, dar dacă vă uitaţi la ce parcurs am avut înainte de semifinală... veneam după trei meciuri câştigate, jocuri foarte intense.

Aşa cum le-am spus şi conducătorilor, dacă eram mai bine pregătiţi, mă refer la componenţa lotului, şi aveam o arie mai largă de jucători de care să putem să profităm în anumite momente, cred că puteam să trecem mai bine peste aceste meciuri”, a declarat Laurenţiu Reghecampf, pentru Orange Sport.

Afla mai multe despre: craiova-liga 1-laurenţiu reghecampf 

viewscnt
Articole similare