Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Primele declaraţii ale lui Zlatan Ibrahimovic de la revenierea în lotul Suediei. "A fost o senzaţie incredibilă"

Primele declaraţii ale lui Zlatan Ibrahimovic de la revenierea în lotul Suediei. "A fost o senzaţie incredibilă"
Comentarii

Zlatan Ibrahimovic a revenit la echipa naţională după 5 ani de absenţă.

Atacantul Zlatan Ibrahimovic, care a jucat din nou joi seară pentru naţionala Suediei, după aproape cinci ani de absenţă, a declarat că pentru el "A fost o senzaţie incredibilă", informează AFP.

Primele declaraţii ale lui Zlatan Ibrahimovic de la revenierea în lotul Suediei

Zlatan Ibrahimovic a revenit la echipa naţională după 5 ani de absenţă, iar atacantul lui AC Milan s-a arătat foarte fericit pentru că s-a întors în lotul Suediei.

"A fost o senzaţie incredibilă. Ultima dată când am jucat aici, stadionul era plin şi atmosfera este diferită când este plin, însă în rest a fost incredibil. Am fost foarte bucuros, am fost foarte mândru. Am încercat de fiecare dată să dau totul pentru a-mi ajuta colegii, pentru a mă ajuta pe mine însumi şi pentru a face performanţă. Nu a fost un meci uşor, nu cred că am fost la adevăratul nostru nivel, nu am fost periculoşi cum ar fi trebuit să fim, dar până la urmă am câştigat şi am obţinut cele trei puncte de care aveam nevoie. Este primul meci, suntem împreună de două sau trei zile. Acum va fi din ce în ce mai bine", a spus Zlatan Ibrahimovic.

La vârsta de 39 de ani şi la aproape cinci ani de la retragerea din naţionala Suediei, Zlatan Ibrahimovic a revenit în prima reprezentativă, joi seară, la meciul cu Georgia, scor 1-0, din preliminariile Cupei Mondiale. Ibrahimovic a jucat până în minutul 84.

Zlatan Ibrahimovic într-o formă excelentă la AC Milan

Zlatan are un parcurs foarte bun la AC Milan, iar în urma performanţelor şi a sezonului excelent făcut în tricoul "rossonerilor", Ibrahimovic a ales să mai continue încă un an alături de echipa care se află pe locul 2 în Serie A. Atacantul suedez urmează să împlinească anul acesta vârsta de 40 de ani şi îşi doreşte să mai continue să evolueze la nivel înalt şi să revină în Champions League sezonul următor alături de gruparea de pe San Siro.

"Sunt optimist cu privire la prelungirea contractului. Colegii mei sunt ca şi copiii mei. Aceasta este atmosfera pe care am creat-o şi motivul pentru care ne descurcăm bine. Vreau să continui la Milano şi să facem un sezon mai bun anul următor, proiectul este unul foarte interesant.", a declarat Zlatan Ibrahimovic, potrivit celor de la Calcio Mercato.

AC Milan este pe a doua poziţie în campionatul italian, la 6 puncte de Inter, care are şi un meci în minus. În campionat pentru "rossoneri", suedezul a marcat 15 goluri în 15 partide pentru echipa de pe San Siro.

Zlatan Ibrahimovic este cotat la 5 milioane de euro, potrivit transfermarkt.

Afla mai multe despre: zlatan ibrahimovic 

viewscnt
Articole similare