Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Primele declaraţii oferite de Ionuţ Negoiţă după ce Dinamo a fost preluată de spanioli. Ce spune despre suma pe care a cerut-o în schimbul clubului

Primele declaraţii oferite de Ionuţ Negoiţă după ce Dinamo a fost preluată de spanioli. Ce spune despre suma pe care a cerut-o în schimbul clubului

Superliga

Comentarii

Ionuţ Negoiţă a oferit primele declaraţii după ce noii acţionari ai lui Dinamo au schimbat clubul aproape în totalitate. Omul de afaceri susţine că spaniolii au făcut transferuri interesante, dar au nevoie de timp pentru a construi o echipă.

Ionuţ Negoiţă spune că acum priveşte Dinamo ca un simplu spectator şi este mult mai relaxat. Fostul patron al lui Dinamo susţine că este mulţumit de lotul pe care l-au construit spaniolii, dar susţine că încă nu i-au plătit leul cerut în schimbul acţiunilor. 

Primele declaraţii ale lui Ionuţ Negoiţă despre Dinamo, după ce clubul a fost preluat de spanioli

Noii patroni ai lui Dinamo au fost foarte activi pe piaţa transferurilor şi au schimbat aproape toată echipa. Ionuţ Negoiţă spune că Pablo Cortacero şi echipa lui au adus jucători foarte buni, dar Cosmin Contra are nevoie de timp pentru a omogeniza lotul:

”Spaniolii au adus jucători buni. Mai e nevoie de timp de omogenizare. Dacă se va continua pe ideea asta, va ieşi o treabă bună. (Vă place vreun fotbalist în mod special, dintre cei noi?) E joc de echipă, nu vreau să laud pe unul sau pe altul, dar sunt câţiva buni, buni”, a spus Ionuţ Negoiţă pentru gsp.ro.

Ionuţ Negoiţă, primele declaraţii după ce spaniolii au preluat-o pe Dinamo: ”Încă nu mi-au plătit leul”

În perioada în care căuta un cumpărător, Ionuţ Negoiţă a anunţat că cedea clubul pentru un leu, dar viitorii patroni trebuie să achite datoriile de aproximativ patru milioane de euro. Întrebat dacă şi-a primit leul, Ionuţ Negoiţă s-a amuzat şi a lăsat de înţeles că investitorii spanioli încă nu i-au achitat datoriile:

”(Afacerea e încheiată?) E încheiată de atunci. E asumată, predată, primită, cu drepturi şi cu obligaţii. (Şi v-au plătit datoriile, s-au achitat din datoriile clubului?) (râde) Dacă mi-au plătit leul? Încă nu, n-a ajuns la mine, dar e un leu greu”, a mai spus Ionuţ Negoiţă. 

Afla mai multe despre: ionut negoita 

viewscnt
Articole similare