Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Primele două TUNURI date de FCSB după un nou titlu ratat. Oferta colosală făcută de Becali pentru doi fotbalişti din Liga I

Primele două TUNURI date de FCSB după un nou titlu ratat. Oferta colosală făcută de Becali pentru doi fotbalişti din Liga Igalerie foto

FCSB

Comentarii

FCSB a ratat din nou titlul în Liga I, astfel că Gigi Becali a început deja pregătirea noului sezon, iar primele ţinte ale patronului roş-albaştrilor sunt doi jucători din lotul Farului Constanţa.

Şapte ani au trecut de la ultimul titlu cucerit de FCSB în Liga I. Cu Gâlcă antrenor, roş-albaştrii s-au impus în 2015 în toate cele trei competiţii interne, campionat, Cupa României şi Cupa Ligii, însă, de atunci, deşi s-au mai aflat nume importante pe banca tehnică, vicecampioana României a ratat în fiecare sezon titlul.

Laurenţiu Reghecampf, Mirel Rădoi, Mihai Teja sau Toni Petrea n-au reuşit să le aducă fanilor titlul mult aşteptat, FCSB cedând de fiecare dată lupta în faţa Astrei, Farului (n.r. fosta FC Viitorul) şi CFR-ului, campioana ultimelor cinci sezoane.

După ce echipa sa a dezamăgit teribil în actuala stagiune, ratând titlul şi fiind eliminată încă din turul secund al preliminariilor Conference League, Gigi Becali a început deja pregătirea noului sezon. Astfel, latifundiarul din Pipera a făcut o ofertă pentru a cumpăra la pachet doi jucători din lotul Farului Constanţa.

Primele două TUNURI date de FCSB după un nou titlu ratat. Oferta colosală făcută de Becali pentru doi fotbalişti din Liga I

Conform sport.ro, patronul FCSB-ului a oferit 2 milioane de euro pentru a-i lua pe Alexi Pitu şi pe Constantin Grameni. Deşi cotele de piaţă ale celor doi fotbalişti sunt mult sub oferta făcută de Gigi Becali, Gheorghe Hagi a refuzat propunerea latifundiarului din Pipera. Astfel, cele două părţi vor continua negocierile în săptămânile următoare.

În vârstă de 19 ani, Constantin Grameni evoluează pe postul de mijlocaş defensiv, iar în actuala stagiune a Ligii I marcat un gol şi a oferit două pase decisive în cele 29 de meciuri jucate. De altfel, în această primăvară, fotbalistul Farului a debutat şi pentru naţionala de tineret a României.

  • 500 de mii de euro valorează Constantin Grameni, conform site-ului de specialitate transfermarkt.com

Alexi Pitu are tot 19 ani, însă este mijlocaş ofensiv. Cu două trofee deja în palmares alături de Farul, Cupa şi Supercupa României, Pitu poate fi folosit în benzile terenului, dar poate evolua şi în spatele atacantului.

  • 600 de mii de euro este cota lui Alexi Pitu pe acelaşi site de specialitate

 Galerie foto

Afla mai multe despre: fcsbsteauabecali 

viewscnt
Articole similare