Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Primele explicaţii oficiale după gazonul penibil de pe Arena Naţională: "Primăria şi Federaţia ştiau asta! Noi le-am zis"

Primele explicaţii oficiale după gazonul penibil de pe Arena Naţională: "Primăria şi Federaţia ştiau asta! Noi le-am zis"

Fotbal

Comentarii

Jucătorii echipei naţionale s-au plâns de starea proastă a gazonului de pe Arena Naţională după meciul cu Serbia din Liga Naţiunilor. FCSB urmează să joace pe cel mai mare stadion al ţării pe 27 octombrie cu FC Voluntari, în direct pe Telekom Sport 1.

“Am jucat pe un teren execrabil! Cred că a fost cel mai prost gazon pe care am jucat vreodată! E mult mai rău ca înainte. Nu se putea sta în picioare”, a fost prima reacţie a lui Ciprian Tătăruşanu, după 0-0 cu Serbia.
 
La scurt timp, Răzvan Marin, a avut un discurs asemănător: "La încălzire am schimbat de trei ori ghetele pentru că nu ştiam cu ce să joc. Dacă jucam cu filet se rupea, dacă jucam cu turnate îmi era teamă să nu alunec, chiar nu ştiu ce să mai spun despre acest gazon! Păcat de acest stadion foarte frumos, în care s-au băgat foarte mulţi bani”.
 
Reprezenaţii firmei care se ocupă de îngrijrea gazonului de pe Arena Naţională au oferit primul punct de vedere pe marginea acestui subiect. “Lumea nu ştie, dar noi am anunţat şi Primăria, şi Federaţia că gazonul nu va fi pregătit total pentru joc într-o perioadă atât de scurtă. Am făcut reînsămânţări pe vechile ruloruri aduse de la Săbăreni, anul trecut. Dar nu mai era decât pământ. Gazonul mai avea nevoie de încă o lună ca să ajungă la  aturitate şi să reziste. El va fi tot mai bun. Pe 27 octombrie, când va juca aici FCSB, o să reziste mult mai bine", au spus aceştia pentru GSP. 

Afla mai multe despre: gazonarena nationalaproblemeiarbatataranumarin 

viewscnt
Articole similare