Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Primele explicaţii oficiale după problemele lui Adrian Cojocaru la monitorul VAR! Ce s-a întâmplat | VIDEO

Primele explicaţii oficiale după problemele lui Adrian Cojocaru la monitorul VAR! Ce s-a întâmplat | VIDEO

FCSB

Comentarii

Echipa de implementare VAR în România face precizări după meciul FCSB - FC Universitatea Craiova 1948, subliniind că sistemul mai are nevoie de anumite reglaje din punct de vedere tehnic, informază frf.ro.

Echipa de implementare VAR, precizări după meciul FCSB - FC U Craiova 1948

"Referitor la faza din minutul 53, când s-a verificat abaterea comisă de Dawa în propriul careu, semnalul a intrat pe monitorul VAR de la marginea terenului înainte de a se comuta pe imaginile care trebuiau să vină din maşina VAR. Astfel, pentru câteva secunde, pe monitor s-au văzut imaginile din transmisiunea TV.

Din punct de vedere tehnic, încă mai sunt necesare anumite reglaje. Împreună cu partenerii responsabili de partea tehnică şi administratorii stadioanelor, echipa de implementare VAR în România face toate eforturile pentru a se rezolva această situaţie", scrie frf.ro.

Sistemul VAR implementat în România este unul care îndeplineşte toate criteriile FIFA. De asemenea, instruirea arbitrilor şi a tehnicienilor VAR s-a făcut conform indicaţiilor FIFA şi sub supravegherea FIFA, precizează frf.ro.

Iniţial, Adrian Cojocaru nu a văzut cum Duarte l-a călcat în careul Craiovei pe Dawa, care a picat pe gazon. Centralul a fost chemat de ceilalţi arbitri în faţa monitorului VAR, pentru a revizui decizia. 

Totuşi, odată ajuns în faţa monitorului, centralul n-a primit imaginile potrivite. 

Pe monitor, Adrian Cojocaru a văzut imagini pe repede înainte, care nu l-au ajutat, apoi o fază derulată înapoi, ca mai apoi să se vadă pe el în timp ce stă în faţa monitorului. 

În cele din urmă, după mai bine de un minut, arbitrul a primit imaginile cu atacul lui Duarte asupra lui Dawa şi a dictat penalty. 

Afla mai multe despre: fcsb u craiova 1948 varvar superliga 

viewscnt
Articole similare