Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Primele reacţii din tabăra Angliei după victoria cu România: ”Niţă a avut o intervenţie bună la penalty” + ”A fost o provocare”

Primele reacţii din tabăra Angliei după victoria cu România: ”Niţă a avut o intervenţie bună la penalty” + ”A fost o provocare”
Comentarii

Jordan Henderson a declarat, duminică seară, după meciul amical Anglia - România, scor 1-0, la care a ratat un penalty, că portarul Florin Niţă a avut o intervenţie bună, însă pe de altă parte el nu a “executat grozav”.

Anglia a învins România pentru prima dată în ultimii 51 de ani, scor 1-0 (1-0), într-un meci amical disputat, duminică, la Middlesbrough. Golul a fost marcat de Rashford, în minutul 68, din penalty. În minutul 77, Chiricheş l-a faultat în careu pe Calvert-Lewin şi arbitrul a dictat din nou penalty. Niţă a apărat însă şutul lui Henderson de la 11 metri.

Primele reacţii din tabăra Angliei după victoria cu România

“Eram încrezător la penalty, dar portarul a avut o intervenţie bună. Nici nu am executat grozav, a fost la o înălţime bună pentru portar. Nu mă deranjează prea tare. Ar fi fost frumos să încununez revenirea cu un gol”, a spus Henderson la BBC Radio 5 Live.

“Categoric este un moment foarte bun pentru mine, faptul că am fost căpitan. Este ceva la ce visezi din copilărie. Astăzi am reuşit asta. A fost dificil. A trebuit să fim uniţi şi să muncim. A fost o provocare din punct de vedere defensiv. Dar ne-am creat multe ocazii”, a spus şi Rashford la ITV Sport.

Acesta a vorbit şi despre faptul că unii fani au huiduit când jucătorii au îngenuncheat înaintea startului: “Este ceva ce nu putem controla. Categoric, noi credem că procedăm corect şi vom face asta în continuare”.

Cu excepţia lui Stanciu şi a lui Nedelcearu, jucătorii celor două echipe au îngenuncheat înaintea startului meciului, în semn de solidaritate cu mişcarea Black Lives Matter. O parte dintre spectatorii prezenţi pe stadionul din Middlesbrough au huiduit acest moment.

Spre nemulţumirea unei părţi a fanilor englezi, jucătorii antrenaţi de Gareth Southgate îngenunchează de un an înaintea fiecărui meci pe care-l dispută.

Afla mai multe despre: echipa naţionalăanglia româniamarcus rashfordjordan hnderson 

viewscnt
Articole similare