Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Primele reacţii dinspre Moldova despre Farul - Sheriff. ”Unul dintre cei mai tari adversari”. Naţionala de peste Prut, rezultat istoric cu Polonia

Primele reacţii dinspre Moldova despre Farul - Sheriff. ”Unul dintre cei mai tari adversari”. Naţionala de peste Prut, rezultat istoric cu Polonia

Farul Constanța

Comentarii

Campioana României, Farul Constanţa, îşi va începe aventura europeană în preliminariile Ligii Campionilor în compania moldovenilor de la Sheriff Tiraspol, care au reacţionat ca urmare a rezultatului tragerii la sorţi.

Farul Constanţa a cucerit campionatul României, ediţia 2022-2023, astfel că şi-a câştigat dreptul de a evolua în preliminariile Ligii Campionilor.

”Marinarii” îşi vor începe aventura europeană încă din prinul tur preliminar al competiţiei, iar adversară le va fi Sheriff Tiraspol, echipa din Moldova care în urmă cu mai puţin de doi ani învingea Real Madrid pe ”Santiago Bernabeu”.

Farul Constanţa a oferit deja primele impresii cu privire la rezultatul acestei trageri la sorţi, iar acum a venit şi rândul moldovenilor să reacţioneze.

Primele reacţii dinspre Moldova despre Farul - Sheriff. ”Unul dintre cei mai tari adversari”. Naţionala de peste Prut, rezultat istoric cu Polonia

Antrenorul lui Sheriff Tiraspol, Roberto Bordin, a precizat că şansele de calificare sunt egale pentru cele două oponente.

”Va fi un duel dificil, campionatul României este unul puternic. Noi vom face tot ce e necesar pentru a fi pregătiţi la ora jocului. Vom lupta pentru şansa noastră.

Farul este unul dintre cei mai tari adversari pe care îi puteam întâlni, dar şansele sunt 50%”, a declarat Bordin, pe site-ul oficial al lui Sheriff.

Mai mult, şi Federaţia Moldovenească de Fotbal a avut o reacţie după rezultatul tragerii la sorţi, prin care a evidenţiat performanţele celor de la Sheriff, dar nu a menţionat aproape nimic despre Farul.

”FC Sheriff Tiraspol şi-a aflat marţi, 20 iunie, adversara din primul tur al calificărilor UEFA Champions League, ediţia 2023/24. Campioana Moldovei va debuta în deplasare în noul sezon al cupelor europene.

În urma tragerii la sorţi efectuate la sediul UEFA de la Nyon, Elveţia, Sheriff va întâlni în primul tur preliminar echipa FCV Farul Constanţa din România.

Vă reamintim, în sezonul trecut al Ligii Campionilor, în primul tur preliminar, Sheriff a învins HŠK Zrinjski, Bosnia şi Herţegovina cu scorul general 1-0: 0-0, în deplasare, şi 1-0 (autogol Igor Savić în minutul 22), acasă.

În turul doi preliminar, Sheriff a învins Maribor, Slovenia cu scorul general 1-0: 0-0, în deplasare, şi 1-0 (gol Momo Yansane în minutul 88), acasă. În runda a treia au urmat două înfrângeri cu acelaşi scor 1-2 în faţa Viktoriei Plzen, Cehia”, a transmis Federaţia Moldovenească de Fotbal.

Dacă va trece de Sheriff Tiraspol, Farul Constanţa va juca împotriva câştigătoarei confruntării Hamrun Spartans FC (Malta) - Maccabi Haifa FC (Israel) în turul doi preliminar al Ligii Campionilor.

Totodată, prima reprezentativă a Moldovei a reuşit un rezultat istoric în calificările pentru EURO 2024.

Condusă cu 0-2 la pauză de Polonia lui Lewandowski, naţionala de peste Prut a întors incredibil rezultatul şi a câştigat cu 3-2.

Afla mai multe despre: farul constantasheriff tiraspolchampions leaguemoldova 

viewscnt
Articole similare