Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Primim goluri ca pe sintetic” Ronaldo Deaconu, supărat după înfrângerea cu FC Botoşani: ”I-a ajutat mult banca”

”Primim goluri ca pe sintetic” Ronaldo Deaconu, supărat după înfrângerea cu FC Botoşani: ”I-a ajutat mult banca”

Gaz Metan Mediaș

Comentarii

FC Botoşani a învins, luni, în deplasare, cu scorul de 1-0 (1-0), echipa Gaz Metan Mediaş, în etapa a V-a a Ligii I.

Singurul gol al meciului a fost marcat de Mateus Santos Barbosa în minutul 23. Gazdele au ratat o ocazie uriaşă la ultima fază a jocului.


”O înfrângere foarte dificilă, pentru că în continuare primim goluri ca la sintetic. Când mergi la sintetic şi joci cu prietenii, driblezi 1-2-3 oameni şi dai goluri. E al treilea meci când se întâmplă asta şi din păcate pierdem puncte. Prima repriză am jucat bine, ne-am creat situaţii de a marca, a doua repriză am căzut, ne-am pierdut reperele, poate am căzut şi puţin fizic şi n-am reuşit să-i desfacem” a spus Ronaldo Deaconu de la Gaz Metan, după meci.

El a vorbit şi despre prestaţia celor de la FC Botoşani: ”Banca i-a ajutat foarte mult azi, au venit jucători proaspeţi, jucat carora nu le e frică să facă diferenţa, care au calitate şi asta a făcut diferenţa noi veneam după o prima repriză grea în care s-a alergat mult, căldură a fost, dar i-a ajutat f mult banca şi au făcut diferenţa. Ne asteapta meciuri de foc pana la pauza competitionala si trebuie sa obtinem puncte pentru că altfel nu merge, nu putem sa stăm doar cu un joc bun, o repriză bună, după care să cădem şi să pierdem puncte, e inacceptabil” a mai spus Ronaldo Deaconu.

După acest rezultat, FC Botoşani rămâne pe locul 3, cu 13 puncte, la egalitate cu Rapid, de pe locul 2. Lider este CFR Cluj, cu 15 puncte.

Gaz Metan Mediaş ocupă locul 14, cu patru puncte.

Afla mai multe despre: ronaldo deaconu 

viewscnt
Articole similare