Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Primul candidat oficial pentru preşedinţia FRF! Răzvan Burleanu vrea un nou mandat: ”Nu am ţinut cont de jignirile lor”

Primul candidat oficial pentru preşedinţia FRF! Răzvan Burleanu vrea un nou mandat: ”Nu am ţinut cont de jignirile lor”

FRF

Comentarii

Răzvan Burleanu şi-a depus oficial candidatura şi speră la un nou mandat în fruntea fotbalului românesc. Actualul preşedinte al Federaţiei Române de Fotbal este sigur că va ieşi învingător din lupta cu Ionuţ Lupescu, cel mai important competitor.

Burleanu şi-a anunţat intrarea în mod oficial în cursă printr-o postare pe blogul său, acolo unde a ţinut să menţioneze că este susţinut de multe persoane pentru ca ”fotbalul românesc să continue parcursul de creştere sănătoasă, financiară şi sportivă”.

Întregul mesaj publicat de Răzvan Burleanu poate fi citit mai jos:

Dragi coechipieri,

Astăzi am depus oficial dosarul de candidatură la preşedinţia Federaţiei Române de Fotbal. Nu este doar candidatura mea, ci a echipei noastre, pentru că am ataşat şi cele 210 documente de susţinere venite din partea voastră pentru ca fotbalul românesc să continue parcursul de creştere sănătoasă, financiară şi sportivă.

Am depus, practic, candidatura echipei FRF.

Niciunul din noi nu a ţinut seama de jignirile celor care au desconsiderat opţiunea voastră, ba minimalizând rolul fiecăruia în fotbalul românesc, ba luând peste picior forţa numerică a echipei noastre.

Vreau să vă mulţumesc tuturor pentru puterea de a fi consecvenţi cu valorile şi principiile care ne ghidează. Ştiu că şi alţi membri FRF vor susţine prin vot continuitatea, echidistanţa şi corectitudinea, nu compromisul, părtinirea şi comisionul.

Împreună suntem fotbalul românesc, toţi cei care muncim pentru fotbalul românesc!

Mai buni împreună, mai departe pentru fotbal!

Afla mai multe despre: frfalegeriburleanulupescu 

viewscnt
Articole similare