Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Primul fotbalist care pleacă de la Paris în vară! PSG încasează 20 de milioane de euro

Primul fotbalist care pleacă de la Paris în vară! PSG încasează 20 de milioane de euro

PSG

Comentarii

Alphonse Areola (29 de ani) este primul fotbalist care pleacă de la PSG în perioada de mercato care urmează să se deschidă în iulie 2022. Portarul, care a evoluat sub formă de împrumut în Premier Leauge la West Ham, va rămâne definitiv la "Ciocănari".

PSG va încasa 20 de milioane de euro pentru transferul definitiv al lui Alphonse Areola la West Ham, după ce portarul a fost doar împrumutat sezonul trecut.

Primul fotbalist care pleacă de la Paris în vară! PSG încasează 20 de milioane de euro

În vara trecută, West Ham l-a împrumutat cu opţiune de cumpărare pe Alphonse Areola de la PSG. Francezul a fost portarul folosit în cupe şi în Europa League, în Premier League fiind titular Lukasz Fabianski. Potrivit jurnalistului Nicolo Schira, West Ham s-a hotărât să-l achiziţioneze definitiv pe goalkeeper.

West Ham va activa clauza de cumpărare defintivă, astfel că PSG va înacasa 20 de milioane de euro, iar Alphonse Areola este primul fotbalist care o părăseşte pe campioana Franţei în această vară, după anunţul prelungirii contractului lui Kylian Mbappe, care a semnat o nouă înţelegere valabilă până în 2025.

Presa internaţională a anunţat că, în conformitate cu termenii noului contract, Kylian Mbappe va avea putere de decizie asupra lotului, numirii antrenorului şi stabilirea transferurilor pe care Parisul le face.

La West Hame, Alphonse Areola a strâns 11 meciuri în Europa League, trei în Cupa Ligii Angliei, trei în FA Cup şi doar una în Premier League.

  • 9 - nouă milioane de euro este cota de piaţă a lui Alphonse Areola în prezent, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com

Afla mai multe despre: alphonse areolatransferwest hampsgpremier league 

viewscnt
Articole similare