Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Primul fotbalist dat afară de Dan Petrescu. Supercampionul României, OUT de la CFR din vară după ce a discutat cu oficialii clubului

Primul fotbalist dat afară de Dan Petrescu. Supercampionul României, OUT de la CFR din vară după ce a discutat cu oficialii clubuluigalerie foto

CFR Cluj

Comentarii

CFR Cluj speră să obţină şi cel de-al şaselea titlu de campioană consecutiv în Superligă. Dacă vor reuşi să se impună din nou în campionat, ardelenii vor evolua în preliminariile Ligii Campionilor, astfel că Dan Petrescu a început să pregătească lotul pentru sezonul următor.

CFR Cluj luptă de la egal la egal cu FCSB şi cu Farul Constanţa pentru titlul de campioană din acest sezon. Momentan, echipa lui Dan Petrescu este pe locul al doilea în Superligă, la un punct în spatele liderului condus de Gheorghe Hagi şi are un punct peste ocupanta locului trei, FCSB.

Cu şanse reale de a cuceri titlul, CFR Cluj a început să-şi pregătească lotul pentru sezonul următor, în vederea participării în preliminariile Ligii Campionilor. Până să aducă noi jucători, campioana României urmează să se şi despartă de mai mulţi fotbalişti care n-au evoluat în actuala stagiune.

Primul fotbalist dat afară de Dan Petrescu. Supercampionul României, OUT de la CFR din vară după ce a discutat cu oficialii clubului

Unul dintre ei este chiar Bogdan Ţîru. Deşi fundaşul central a acceptat să revină în Superligă la insistenţele lui Dan Petrescu, antrenorul campioanei României nu i-a acordat şanse fotbalistului de 29 de ani, iar acesta i-a anunţat deja pe oficialii echipei că va pleca în vara acestui an.

Venit în luna ianuarie din Polonia, de la Jagiellonia, pentru 250 de mii de euro, Bogdan Ţîru a evoluat doar 18 minute în două meciuri în actuala stagiune din Superligă. Nemulţumit de statutul său de rezervă, fundaşul central a început deja să-şi caute o altă echipă pentru a semna din vară.

  • 350 de mii de euro valorează Bogdan Ţîru, conform site-ului de specialitate transfermarkt.com
  • 3 trofee are Bogdan Ţîru în carieră, toate câştigate cu Farul Constanţa, titlul, Cupa şi Supercupa României

Afla mai multe despre: cfr cluj 

viewscnt
Articole similare