Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Primul jucător amendat după CFR Cluj-Rapid 0-1? ”Probabil a vorbit mai mult decât trebuia”

Primul jucător amendat după CFR Cluj-Rapid 0-1? ”Probabil a vorbit mai mult decât trebuia”

Fotbal

Comentarii

CFR Cluj a fost învinsă de Rapid Bucureşti, scor 0-1 (0-1), sâmbătă, pe teren propriu, într-o partidă din etapa a 25-a din Superligă.

Unicul gol al partidei a fost marcat chiar de fostul jucător al celor de la CFR Cluj, Damjan Djokovic, în minutul 9, cu un şut deviat, din interiorul careului mare.

Adrian Mutu, supărat pe Tachtsidis?

Dincolo de rezultatul final, Adrian Mutu a primit încă o lovitură, din partea unui dintre cei mai experimentaţi jucători ai săi: grecul Panagiotis Tachtsidis.

Mijlocaşul avea trei cartonaşe galbene înaintea acestui duel şi, presupunem pe baza valorii şi a profesionalismului, că avea habar de faptul că trebuie să se protejeze pentru a nu lipsi în etapa următoare, contra celor de la FCU Craiova.

Adrian Mutu a fost precaut, iar în minutul 59 l-a înlocuit pe Panagiotis Tachtsidis cu Omar El Kaddouri. Când se credea că ”problema Tachtsidis” a fost rezolvată, a intrat în scenă grecul.

În minutul 83, Tachtsidis s-a enervat foarte tare din cauza unei decizii de arbitraj şi a ţinut morţiş să-l apostrofeze pe centralul Sebastian Colţescu. Acesta nu a stat pe gânduri şi i-a arătat direct cartonaşul galben.

Aşadar, grecul, om de bază în echipa lui Adrian Mutu, a acumulat patru galbene în această stagiune şi va lipsi săptămâna viitoare la partida din deplasare cu FCU Craiova, programată sâmbătă, 17 februarie, de la ora 21:30.

Pentru un asemenea gest inexplicabil, care îi va da mari bătăi de cap lui Adrian Mutu în runda viitoare, grecul Panagiotis Tachtsidis este numai bun de amendat de către şefii din Gruia, conform Regulamentului de Ordine Interioară.

La finalul jocului cu Rapid, Adrian Mutu a încercat să-şi ascundă dezamăgirea faţă de gestul lui Tachtsidis, însă nu a reuşit să-şi mascheze intenţiile foarte bine.

Probabil a vorbit mai mult decât trebuia cu arbitrul şi a luat acest galben”,  a declarat Adrian Mutu, la finalul partidei cu Rapid.

  • În cariera sa, Tachtsidis a evoluat pentru formaţii importante ale Europei, precum Genoa, Torino, Verona, Olympiakos, Nottingham Forest sau AS Roma. 
  • 800.000 de euro este cota de piaţă a lui Panagiotis Tachtsidis, conform transfermarkt.de.

Afla mai multe despre: tachtsidismutucfr cluj-rapid 

viewscnt
Articole similare