Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Primul jucător care pleacă de la Real Madrid. A făcut istorie pe Santiago Bernabeu, dar şi-a luat deja ”la revedere” de la fani

Primul jucător care pleacă de la Real Madrid. A făcut istorie pe Santiago Bernabeu, dar şi-a luat deja ”la revedere” de la fani

Real Madrid

Comentarii

Real Madrid se va despărţi aproape sigur de portarul Keylor Navas. Costaricanul este dorit de mai multe echipe mari din Europa.

Postarea sa de pe Instagram, din chiar prima zi a anului pare suficient de sugestivă: ”Mulţumesc pentru tot!”. Mesajul portarului costarican este însoţit de o imagine cu fanii blanco, celor cărora pare să li se adreseze mesajul.

Juventus Torino pare echipa cea mai interesată de serviciile sale.

Navas a devenit rezervă la Real Madrid după transferul lui Thibaut Courtois de la Chelsea.

În vârstă de 32 de ani, Keylor Navas Gamboa a sosit la Real Madrid în 2014 şi a contribuit decisiv la câştigarea a trei trofee Uefa Champions League. În total, la Madrid, Navas a câştigat 11 trofee.

149 de meciuri a apărat Keylor Navas poarta Realului în cele 5 sezoane petrecute pe Santiago Bernabeu. Real Madrid a plătit pentru el doar 10 milioane de euro. Aproape sigur, dacă îl va vinde în această iarnă, gruparea blanco va încasa o sumă cel puţin dublă.

În cazul în care Keylor va pleca de la Real Madrid, formaţia pregătită de Santiago Solari îl va aduce pe Andrey Lunin, portarul împrumutat în această vară la Leganes. Ucrainianul în vârstă de 19 ani a fost transferat vara trecută de la Zorya Lugansk pentru 8.5 milioane de euro plus alte 5 milioane în bonusuri. 

Afla mai multe despre: keylor navasreal madrid 

viewscnt
Articole similare