You are here:

Primul mare transfer din era Mourinho! Tottenham plăteşte 30 de milioane de euro pentru un superstar olandez

Primul mare transfer din era Mourinho! Tottenham plăteşte 30 de milioane de euro pentru un superstar olandez galerie foto

Premier League

Comentarii

Tottenham Hotspur s-a înţeles cu PSV Eindhoven pentru transferul lui Steven Bergwijn (22 de ani). Vicecampioana Europei va plăti 30 de milioane de euro pentru serviciile internaţionalului olandez.

Tottenham se pare că i-a găsit înlocuitor lui Christian Eriksen. Doar o chestiune de timp îl desparte pe danez de un transfer la Inter Milano. Între timp, Spurs a lucrat la transferul lui Steven Bergwijn, atacant cu şapte selecţii în naţionala Olandei. 

Bergwijn şi-a făcut debutul pentru naţionala batavă în octombrie 2018, iar acum se află în Londra, acolo unde efectuează vizita medicală. 

Fotbalistul lui PSV a lipsit din echipă la meciul cu Twente, presa olandeză speculând că acesta ar fi mers la Londra fără acordul clubului, zvon infirmat de antrenorul Ernest Faber.

Sezonul acesta, Bergwijn a înscris de şase ori, în 26 de partide. El va fi al doilea transfer al iernii pentru Tottenham, după imprumutul lui Gedson Fernandes, de la Benfica.

  • 35 de milioane de euro este suma la care este cotat Steven Bergwijn de site-ul transfermarkt.com

Afla mai multe despre: tottenhamtransfermourinhobergwijn 

viewscnt
Articole similare