Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Primul mare transfer după Mondialul din Qatar. Un club de top din Europa îl cumpără pe semifinalistul care a surprins în echipa Marocului

Primul mare transfer după Mondialul din Qatar. Un club de top din Europa îl cumpără pe semifinalistul care a surprins în echipa Maroculuigalerie foto

Cupa Mondială

Comentarii

Azzedine Ounahi, mijlocaşul selecţionatei Marocului, revelaţia Cupe Mondiale din Qatar, a intrat în vizorul marilor cluburi europene, printre care şi FC Barcelona, anunţă presa spaniolă.

"Ounahi, obiectivul Barcei", titrează cotidianul El Mundo Deportivo, care dezvăluie interesul clubului catalan faţă de purtătorul tricoului cu numărul 8 al selecţionatei Marocului, prima reprezentată a Africii calificată în semifinalele unei Cupei Mondiale.

Nivelul mijlocaşului marocan l-a surprins pe selecţionerul Spaniei, Luis Enrique, care l-a remarcat pe Ounahi în cursul meciului direct, din optimile de finală ale CM 2022, câştigat de nord-africani la loviturile de departajare.

"Am fost plăcut surprins de numărul 8. Nu-mi amintesc numele său, îmi pare rău", a declarat Luis Enrique după meci, înainte de a adăuga: "Doamne, de unde a ieşit acest băiat? A jucat cu adevărat bine, m-a surprins".

  • 3,5 milioane de euro valorează Ounahi, conform site-ului de specialitate transfermarkt.com

Azzedine Ounahi, în vârstă de 22 de ani, joacă în prezent la echipa franceză de primă ligă Angers, de care este legat prin contract până în iunie 2026, iar un eventual transfer al său ar fi accesibil pentru FC Barcelona, echipă care se confruntă cu probleme financiare. Ounahi are 15 selecţii în naţionala Marocului, pentru care a marcat 2 goluri.

Miercuri, în semifinalele Cupei Mondiale, selecţionata Marocului va înfrunta Franţa, campioana mondială entitre.

Afla mai multe despre: maroc 

viewscnt
Articole similare