Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Primul mare transfer făcut de Rednic la Dinamo. TUNUL dat de "câini" pe piaţa transferurilor

Primul mare transfer făcut de Rednic la Dinamo. TUNUL dat de "câini" pe piaţa transferurilorgalerie foto
Comentarii

Odată cu venirea lui Mircea Rednic la club, Dinamo s-a pus, din nou, pe făcut transferuri, cu un fundaş dreapta şi un vârf pe lista noului tehnician.

Din cele două poziţii identificate ca fiind neacoperite la Dinamo, una are să fie umplută. ”Câinii” sunt tot mai aproape de aducerea unui atacant, cu Salif Cisse deja aterizat la Bucureşti. Francezul cu origini malineze este jucătorul pentru care a insistat Mircea Rednic.

Atacantul dorit de Dinamo a ajuns la Bucureşti!

Ajuns la 29 de ani, vârful de atac a trecut ultima oară pe la Botev Plovdiv, unde a reuşit doar patru goluri în 20 de partide. Mai mult, Cisse şi-a petrecut mai toată cariera prin ligile inferioare franceze, ajungând chiar şi prin campionatul congolez la un moment dat.

Conform FANATIK, atacantul a aterizat deja la Bucureşti şi este pe punctul de a semna cu Dinamo. Cotat la 150.000 de euro, Cisse va intra direct în antrenamentele echipe, însă va petrece în jur de o săptămână ca probă, ca apoi Rednic să decidă dacă vrea să-ş păstreze pe atacant.

”Noul Bizon” a început să i se spună atacantului venit la Dinamo, o aluzie la Harlem Gnohere, jucător despre a cărui întoarcere s-a vorbit. Însă fostul fotbalist al FCSB-ului nu mai are ce căuta la Dinamo, conform lui Rednic, astfel că formaţia din Ştefan cel Mare s-a reorientat şi a încercat să aducă un jucător de acelaşi profil.

Afla mai multe despre: salif cissedinamomircea rednic 

viewscnt
Articole similare