Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Primul mesaj postat de Karius pe reţelele de socializare: ”N-am dormit deloc până acum!”

Primul mesaj postat de Karius pe reţelele de socializare: ”N-am dormit deloc până acum!”
Comentarii

Loris Karius a ţinut să-şi ceară scuze faţă de suporteri şi colegi prin intermediul unor mesaje postate pe contul său de Twitter. Portarul lui Liverpool a greşit grav la două dintre cele trei goluri marcate de Real Madrid, în finala Ligii Campionilor.

Real Madrid s-a impus cu 3-1 în faţa lui Liverpool, însă două dintre goluri au venit pe fondul unor greşeli foarte grave făcute de Karius. Mai întâi, a degajat mingea în gheata lui Benzema şi balonul a ricoşat în poartă. Apoi, a scăpat mingea în poartă la un şut al lui Bale.

Karius a postat pe Twitter un mesaj în care şi-a cerut scuze pentru prestaţia sa. Portarul în vârstă de 24 de ani susţine că n-a putut să doarmă toată noaptea şi este foarte marcat de gafele pe care le-a făcut:

”N-am dormit deloc până acum... scenele încă se derulează în capul meu iar şi iar... Îmi cer infinit scuze colegilor mei, vouă - fanilor şi tuturor celor din staff. Ştiu că am dat-o în bară cu cele două gafe şi că v-am dezamăgit. Aşa cum am zis, mi-ar plăcea să dau timpul înapoi, dar nu este posibil. Este cu atât mai rău cu cât toţi simţeam că puteam să o învingem pe Real Madrid şi am fost mult timp în joc. Le mulţumesc fanilor noştri incredibili, care au venit la Kiev şi m-au susţinut chiar şi după meci. Încă o dată mi-aţi arătat ce familie mare suntem. Vă mulţumesc tuturor şi vom reveni împreună mai puternici!”, a fost mesajul postat de Karius pe contul său de Twitter.

Afla mai multe despre: loris kariusliverpoolreal madridliga campionilor 

viewscnt
Articole similare