adplus-dvertising
You are here:

Primul nume pus pe listă la Dinamo Bucureşti, în locul lui Bonetti! Proiectul poate lua amploare în "Ştefan cel Mare" cu venirea antrenorului

Primul nume pus pe listă la Dinamo Bucureşti, în locul lui Bonetti! Proiectul poate lua amploare în "Ştefan cel Mare" cu venirea antrenorului

Dinamo București

Comentarii

Dinamo Bucureşti abia a reuşit să-şi stabilizeze lotul odată cu ultimele transferuri făcute, iar presiunea s-a mutat pe antrenorul Dario Bonetti, care nu a reuşit să aducă rezultatele dorite. Deja, în interiorul clubului a apărut numele unui posibil înlocuitor: Mircea Rednic!

Dinamo a trebuit să se descurce cu un lot tânăr până în acest sezon, cu jucători fără experienţă în Liga 1 şi din care au dispărut vedetele Paul Anton, Janusz Gol, Ante Puljic, Diego Fabbrini sau Vlad Achim. 

Nici venirile unor jucători precum Iliev, Cosmin Matei, Ivanovski, Itu, Nica sau Torje nu au revitalizat jocul "câinilor", din cauza timpului scurt de adaptare pentru aceştia. În acest moment, echipa din "Ştefan cel Mare" e pe locul 14 în Liga 1, cu şase puncte, iar poziţia lui Dario Bonetti pare că se clatină, mai ales că Dinamo a pierdut ultimele cinci meciuri şi nici nu a marcat în acestea. 

Mircea Rednic, numele apărut la Dinamo Bucureşti, dacă Dario Bonetti nu redresează echipa

Fanii au fost cei care au insistat pentru venirea lui Dario Bonetti, în această vară, după ce italianul nu mai antrenase de cinci. Ultima oară a pregătit-o pe ASA Târgu Mureş, dar el a rămas cu sufletul alături de alb-roşii. Totuşi, circumstanţele din ultima perioadă, interdicţia la transferuri şi lotul în care a strălucit doar Deian Sorescu l-au adus într-o poziţie nefavorabilă. 

Conform surselor Telekom Sport, Dinamo Bucureşti are deja un antrenor pe listă, dacă se va dori producerea unei schimbări pe banca tehnică. Mircea Rednic e liber de contract, e antrenorul care a luat ultimul titlu cu echipa, în 2007, şi e propunerea de ultim moment vehiculată în club. 

Ultima dată, "Puriul" a condus-o pe Viitorul, timp de câteva luni, în sezonul 2020-2021. La Dinamo a avut patru mandate şi ar putea reveni, dacă va primi o propunere din partea celor care conduc în "Ştefan cel Mare". 

Mircea Rednic a vrut să investească la Dinamo Bucureşti

Într-un interviu acordat Telekom Sport, tehnicianul a vorbit despre paşii pe care a dorit să-i facă la Dinamo Bucureşti, în ultimul mandat din 2019"Eu în niciun caz nu acceptam aşa ceva şi aş fi fost dispus să investesc. Şi azi au făcut promisiuni, toată lumea vine cu sfaturi. Nu, tată, cum eu am împrumutat clubul, haideţi ne adunăm cinci, şase inşi, stabilim o sumă, 200 de mii, 300 de mii, deci se poate. Cum eu am împrumutat clubul, împrumutam clubul. Dinamo are nevoie de bani. Eu am imprumutat cu două transferuri, de 200, 250 de mii (n.r. - de euro), pe care mi i-am recuperat. Din moment ce imprumutam, e clar ne implicam şi aveam cunoştinţe fotbalistice şi relaţii. Acum e o nebuloasă, nu ştim cine e acţionar", a susţinut antrenorul care i-ar putea lua locul lui Dario Bonetti. 

În ultima etapă din Liga 1, "câinii" au fost umiliţi pe teren de FCSB, care a câştigat derby-ul de pe Arena Naţională cu 6-0.

 
 

viewscnt
Articole similare