Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Primul titular pe care nu poate conta Edi Iordănescu la acţiunea naţionalei! Ce meciuri ratează tricolorul

Primul titular pe care nu poate conta Edi Iordănescu la acţiunea naţionalei! Ce meciuri ratează tricolorul

Echipa națională

Comentarii

Noul selecţioner al României, Edward Iordănescu, e nevoit să se descurce fără un tricolor de bază la partidele amicale din martie.

Nicolae Stanciu ratează primele meciuri din mandatul lui Edi Iordănescu la echipa naţională

Imediat după oficializarea transferului lui Nicolae Stanciu în China, antrenorul l-a sunat pe mijlocaş. "I-am spus că te-ai găsit exact când am venit să fugi de mine şi, din păcate, i-am înţeles situaţia, nu înseamnă că am fost de acord. Dar până la urmă sunt decizii pe care numai ei le pot lua", a declarat Edi Iordănescu pentru Telekom Sport. 

De altfel, selecţionerul anunţa că sunt şase mari ca Stanciu să nu fie prezent la primele sale partide, cu Grecia şi Israel.

În spatele absenţei jucătorului stau întârzierea obţinerii vizei şi măsurile de sănătate din China. 

Playsport anunţă că Nicolae Stanciu a plecat abia azi spre noua sa echipă, Wuhan Three Towns, după ce obţinerea vizei a fost amânată, din cauza Anului Nou Chinezesc sărbătorit de asiatici. 

Odată ajuns în China, Stanciu va sta în carantină pentru 14 zile, pentru a respecta măsura autorităţilor, ca mai apoi situaţia sa medicală să fie monitorizată pentru încă o săptămână. 

Programul jucătorului nu-i va permite să revină şi în România, astfel că Edi Iordănescu va căuta o altă variantă, pentru a-i lua locul la următoarele două partide de pregătire. 

  • 54 de meciuri a jucat Stanciu în tricoul României. 

Primele meciuri ale României din mandatul lui Edi Iordănescu

Noul selecţioner va fi pe bancă la primele meciuri oficiale în iunie, când sunt programate întâlniri din Grupa 3 a Diviziei B a Ligii Naţiunilor, din care mai fac parte Finlanda, Muntenegru şi Bosnia-Herţegovina. Primul meci va fi la 4 iunie, în deplasare, cu Muntenegru.

Până atunci, naţionala are două amicale în martie. La 25 martie, pe Stadionul Steaua, tricolorii vor întâlni naţionala Greciei. Patru zile mai târziu, la 29 martie, România va juca în deplasare cu Israel.

Afla mai multe despre: edi iordanescunicolae stanciumeciuri amicale romania 

viewscnt
Articole similare