Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Primul transfer al Barcelonei în "era" Xavi e un superstar! Fotbalistul e cotat la 90 de milioane de euro

Primul transfer al Barcelonei în "era" Xavi e un superstar! Fotbalistul e cotat la 90 de milioane de euro

FC Barcelona

Comentarii

Raheem Sterling (26 de ani) ar putea fi primul transfer important al Barcelonei în "era" Xavi. Noul antrenor de pe Camp Nou îl vrea pe atacantul engelz, care ar putea ajunge în Catalonia sub formă de împrumut de la Manchester City, unde nu prea mai intră în planurile lui Pep Guardiola.

Primul transfer al Barcelonei în "era" Xavi e un superstar! Raheem Sterling, aşteptat pe Camp Nou

Barcelona s-a făcut de râs pe Balaidos, în LaLiga, a făcut 3-3 cu Celta după ce condus cu 3-0 la pauză, iar singura veste bună din acest moment pentru catalani e venirea lui Xavi (41 de ani), care a fost numit oficial antrenor. Presa internaţională scrie că primul transfer important al Barcelonei în "era" Xavi ar putea fi Raheem Sterling.

Sursa citată scrie că Sterling ar putea ajunge la FC Barcelona în perioada de transferuri din iarnă, sub formă de împrumut, de la Manchester City.

Raheem Sterling a pierdut prim-planul în echipa lui Manchester City, unde nu prea mai joacă sub comanda lui Pep Guardiola. În acest sezon, Sterling a strâns doar 700 de minute în 15 meciuri jucate în toate competiţiile, timp în care a marcat de două goluri şi a pasat decisiv de două ori.

Sterling joacă la Manchester City din 2015.

  • 90 de milioane de euro este cota de piaţă a lui Raheem Sterling în prezent, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com

Afla mai multe despre: raheem sterlingtransferbarcelonamanchester cityxavi 

viewscnt
Articole similare