Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Primul transfer al lui Flick la Barcelona: "creier" de la revelaţia Europei!

Primul transfer al lui Flick la Barcelona: "creier" de la revelaţia Europei!

FC Barcelona

Comentarii

Instalat pe banca Barcelonei în locul lui Xavi Hernandez, Hansi Flick (59 de ani) a identificat primul transfer pe care vrea să-l facă pentru întărirea lotului echipei blaugrana.

Hansi Flick va prelua frâiele echipei Barcelonei de la Xavi, antrenor pe care Joan Laporta a ales să-l dea afară după ce s-a chinuit să-l convingă să rămână şi pentru sezonul viitor, atunci când tehnicianul catalan luase decizia de părăsi banca tehnică la finalul acestui sezon.

Exequiel Palacios, primul transfer dorit de Hansi Flick la Barcelona

După ce a bătut palma cu Barcelona, Hansi Flick a trecut deja la treabă şi a indentificat primul jucător pe care şi l-ar dori transferat. Presa din Spania anunţă că este vorba despre Exequiel Palacios (25 de ani), mijlocaşul revelaţei sezonului, Bayer Leverkusen.

Polivalenţa şi dinamica pe care o oferă jocului sunt calităţile care l-au făcut pe Hansi Flick să şi-l dorească pe Exequiel Palacios. Totuşi, aducerea sa nu va fi una deloc uşoară, având în vedere că mijlocaşul argentinian mai are contract cu Bayer Leverkusen până în 2028, astfel că e greu de crezut că şefii catalani vor reuşi să-l transfere la un preţ accesibil.

Exequiel Palacios a jucat 36 de meciuri (2661 de minute) în toate competiţiile sezonului cu Bayer Leverkusen, cu care a câştigat titlul în Bundesliga şi a jucat finala Europa League, pierdută în faţa Atalantei, 0-3 la Dublin. El a marcat de şase ori şi a pasat decisiv de cinci.

  • 40 de milioane de euro este cota de piaţă a lui Exequiel Palacios în prezent, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com

Afla mai multe despre: barcelonahansi flicktransferpalacios 

viewscnt
Articole similare