Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Primul transfer pe care Mircea Rednic îl face la Dinamo. Vine un jucător care a evoluat pentru FC Basel şi FC Kaiserslautern

Primul transfer pe care Mircea Rednic îl face la Dinamo. Vine un jucător care a evoluat pentru FC Basel şi FC Kaiserslautern

Superliga

Comentarii

Dinamo a ajuns la un acord cu Naser Ismail Aliji, un fundaş stânga de 24 de ani, care ultima oară a jucat la Virtus Entella, în Italia.

Mircea Rednic n-a obţinit nicio victorie de când a revenit la Dinamo, deşi a promis că va duce echipa în play-off. Noul antrenor al echipei din Ştefan cel Mare a avut însă timp să facă o evaluare mai clară a lotului şi s-a declarat foarte nemulţumit de unii dintre jucători.

Printre posturile pe care vrea să le acopere este cel de fundaş stânga şi Rednic a găsit deja soluţia. Potrivit informaţiilor Telekom Sport, Dinamo a ajuns la un acord cu Naser Aliji, un fundaş stânga de 24 de ani, care are un CV interesant.

Născut în Macedonia, dar fiind cetăţean albanez şi elveţian, Aliji s-a format la juniorii lui FC Basel şi în 2013 a debutat pentru echipa de seniori. A adunat aici 42 de prezenţe, timp în care a marcat un gol şi a reuşit 8 assist-uri. Apoi, în 2015, a fost împrumutat la FC Vaduz, iar în vara lui 2016 a fost cedat definitiv la FC Kaiserslautern, unde a jucat 21 de meciuri într-un sezon. Ulterior, s-a transferat la Virtus Entella, dar a rămas liber de contract în perioada de transferuri din vară.

Naser Ismail Aliji are 11 selecţii la naţionala de seniori a Albaniei, dar a jucat şi pentru naţionalele de juniori şi tineret ale Elveţiei.

Afla mai multe despre: naser islamil alijidinamomircea rednicliga 1 

viewscnt
Articole similare